Wpis z mikrobloga

Co byście wybrali:
1. Natec Falcon https://pl.natec-zone.com/produkt/falcon
2. Logitech S3 https://www.logitech.com/pl-pl/products/mice/mx-master-3s.910-006559.html

Miałem kiedyś Mxa od Logitecha i to była świetna mycha. Ale z jakiegoś powodu firmę Logitech kompletnie p------o i może sprzęt maja 2 razy gorszy niz kiedys za to 3 razy droższy. Miałem już masę sprzętu od nich z dawnych lat i ostatnio zobaczyłem co robią teraz, wiec tak tylko luzno rzucam. W necie czytam, że ten Natec niewiele ustępuje droższej o kilkaset zlotych myszy Logitecha, mnie natomiast zalezy wyłącznie na 2 rzeczach: ergonomiczny chwyt oraz cichy klik. Resztę olewam bo to i tak farmazony, że sensor powyzej 1000dpi jest przydatny do czegokolwiek poza urojeniami, że w czymś pomaga (wybaczcie jeśli kogoś urazilem).

Może ktoś miał tego Falcona i wypowie się o jakości?

#komputery #hardware

Co byś wybral/a?

• Natec falcon 42.9% (3)
  • Logitech s3 57.1% (4)

Oddanych głosów: 7

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zgubiles_sie_jelonku: Dobrze, że mi przypomniałeś bo muszę swojego Logitecha naprawić (styki jak zwykle). Już 3 raz w ciągu 11 lat. Skandal.

P.S. Ale tego Nateca bym przetestował tylko nie widzę go w takim miejscu, bym mógł zamówić do Irlandii. Ile koszuje konkretnie?
bialy100k - @zgubilessiejelonku: Dobrze, że mi przypomniałeś bo muszę swojego Logitec...

źródło: Mysza

Pobierz
  • Odpowiedz
@zgubiles_sie_jelonku: mam MX Master 3S od paru miesięcy.
Do pracy przy kompie super -masa możliwości konfiguracji. fajny soft, mega wygodna, super rolka.
Można przełączać się między trzema komputerami.
Faktycznie jest super cicha.
Gra bez podkładki jest słaba. Jeżeli chodzi o samo granie to lepiej bez podkładki grało mi się na pełnoletnim G5
Jest też dosyć droga, typowo do gier pewnie jest lepszy wybór.
  • Odpowiedz
@bialy100k: tez miałem myche Logitecha, która wytrzymała z 7 lat. Ale ostatnio komuś z rodzinki doradziłem w ciemno, zeby wybrał nie taka tania mysz logitech, za ponad 2 stówki, i jak zobaczyłem na żywo to łe ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na tle innych pewnie dalej robia dobry sprzęt, ale no jakoś cenowo się odkleili jak Apple

Ten Natec w Polsce kosztuje ok 160 zł, więc taniocha
  • Odpowiedz