Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +54
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

Tikyo +617
#powodz Przed chwilą wywiad z Ukraińcem, który pomaga przy budowie wału. Powiedział, że musi pomagać bo tu mieszka. Mam nadzieję, że chodź trochę to trafi do szurów anty ukraińskich

1. Natec Falcon https://pl.natec-zone.com/produkt/falcon
2. Logitech S3 https://www.logitech.com/pl-pl/products/mice/mx-master-3s.910-006559.html
Miałem kiedyś Mxa od Logitecha i to była świetna mycha. Ale z jakiegoś powodu firmę Logitech kompletnie p------o i może sprzęt maja 2 razy gorszy niz kiedys za to 3 razy droższy. Miałem już masę sprzętu od nich z dawnych lat i ostatnio zobaczyłem co robią teraz, wiec tak tylko luzno rzucam. W necie czytam, że ten Natec niewiele ustępuje droższej o kilkaset zlotych myszy Logitecha, mnie natomiast zalezy wyłącznie na 2 rzeczach: ergonomiczny chwyt oraz cichy klik. Resztę olewam bo to i tak farmazony, że sensor powyzej 1000dpi jest przydatny do czegokolwiek poza urojeniami, że w czymś pomaga (wybaczcie jeśli kogoś urazilem).
Może ktoś miał tego Falcona i wypowie się o jakości?
#komputery #hardware
Co byś wybral/a?
P.S. Ale tego Nateca bym przetestował tylko nie widzę go w takim miejscu, bym mógł zamówić do Irlandii. Ile koszuje konkretnie?
źródło: Mysza
PobierzDo pracy przy kompie super -masa możliwości konfiguracji. fajny soft, mega wygodna, super rolka.
Można przełączać się między trzema komputerami.
Faktycznie jest super cicha.
Gra bez podkładki jest słaba. Jeżeli chodzi o samo granie to lepiej bez podkładki grało mi się na pełnoletnim G5
Jest też dosyć droga, typowo do gier pewnie jest lepszy wybór.
Ten Natec w Polsce kosztuje ok 160 zł, więc taniocha