Aktywne Wpisy
Nortom +76
#odchudzanie #malysukcesacieszy #grubasy #chwalesie #zdupy
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
#android #iphone #apple
Gram EDkiem, 90 lvl, 60 mlvl tylko bo nowe konto, obecnie oram kraby i żółwie od 30 lvli i mam już troche dość xD
#tibia
Tak jak kiedyś, z DSami tam latać?
Spróbować nie zaszkodzi.
Profit to najlepiej culty yalahar. Może spróbować też vampiry edron jak ogarniasz to fajny exp i profit.
Zależy wszystko jak grasz i ile umiesz i ile kasy masz xd
W sumie od dwóch pada wcale nie na kombo. Jeszcze uciekają.
Takich vampirow zabije więcej tym samym exp większy a mniejsze prawdopodobieństwo dentki. No i bliżej do miasta.
W sumie od dwóch pada wcale nie na kombo. Jeszcze uciekają.
Takich vampirow zabije więcej tym samym exp większy a mniejsze prawdopodobieństwo dentki. No i bliżej do miasta.
@recesja do ciebie ten post wyżej był xD cos się zepsuło
A gdzie na te vampiry i jaki tam profit zrobie tak pi razy drzwi?
Włąśnie ogarnałem jak sie teraz mlvl wbija, więc kasy potrzeba.
tylko tam pamiętaj, żeby przestawić vampire tooth na wartość marketu, bo o ten ittem chodzi i jedynie na tym profit zrobisz
ogólnie, na tym lvl i mlvl, magiczną to jedyna opcja profitowania to zbieranie imbu itemów, bijąc jakieś gównomoby z ava
wspomniane DLe to dobry exp ale 0 profitu, ostatnio doexpiałem tam MSa do 100, to tak średnio -100k/h
sprawdź
Pod profit culty albo elfy yala, na tych drugich proficik szalony, nawet 200k/h ekiem wycialgem