Aktywne Wpisy
bury256 +351
Na komisach same igły :)
#motoryzacja
#motoryzacja
Reiden +43
I wy się dziwicie że sytuacja na rynku świń tragiczna. Ta laska uważa że jest dużo powyżej 5/10 i pary które dostaje na Tinderze są za słabe. XD no to zdjęcie tej petardy w komentarzu dodaje i sami oceńcie odklejenie
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
Siemka! W jaki sposób pozbywacie się śmieci budowlanych? Wszystko na PSZOK? Czy lepiej zamówić jakiś kontener z firmy która się tym specjalizuje i wyrzucić wszystko za jednym razem do takiego kontenera?
Śmieci to gruz, płytki, stare wykładziny, panele ścienne, bauzeria, stare kaloryfery, meble itp.
pewnie możesz od nich zamówić kontener/worek na gruz i będzie wygodniej
Jeśli chodzi ci o kasę, to zadzwoń do jakiejś lokalnej firmy, które zajmują się kontenerami i się zapytaj ile tak przyjemność kosztuje, to zweryfikujesz
@Rakky: Jak nie będzie chętnych to wywalisz. Ja się tak pozbyłam szafy wnękowej. Co prawda musiała tą france rozebrać, ale przyszli panowie i sobie wszystkie elementy zabrali i nie musiałam ich dzwigac z 3 piętra.
Z kolei umywalkę z rozwalona szafką sprzedałam (umywalka w ekstra stanie) i też nie musiałam
Poza tym w Krakowie można zgłaszać się na odbiór wielkich gabarytów i wtedy na konkretny dzień przyjadą i zabiorą jakieś stare meble czy sprzęty AGD. W mniejszych gminach są chyba konkretne dni raz na kilka miesięcy kiedy takie zbiórki są
i autem na przok
Jak miałem trochę to woziłem partiami, ale jak zacząłem zrywać posadzkę to zamówiłem dwa worki 1,8m3. Jak mieszkasz w mieście i masz spółdzielnie, to często możesz nie dostać zgody na kontener, bo miejsce, bo uszkodzisz kostkę, itp.