Wpis z mikrobloga

Kolejna część przygód lotniskowych Evinexa xD tym razem wracam z Polski do #niemcy i przez to że pociąg do Krakowa mi się spóźnił, uciekła mi kolejka na lotnisko a nie mogłem znaleźć Ubera na dworcu w #krakow, 15 minut szukałem jak wejść na górny parking na którym stał xD typ z Ukrainy mega spoko, zrobił co się dało żebym jak najszybciej dotarł ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale i tak na lot o 12:05 dotarłem na lotnisko o 11:32, musiałem poprosić obsługę żeby mnie wzięli do kontroli poza kolejką bo bym ni c---a nie zdążyłbym xD także mega Uber i obsługa lotniska w Krakowie

leje się ze mnie jak c--j ale się udało xD

#latajzwykopem #lataniezwykopem #podroze #gownowpis
EvineX - Kolejna część przygód lotniskowych Evinexa xD tym razem wracam z Polski do #...

źródło: image_picker_D4A88BFD-7FC5-4EE3-995E-787FB0C969AE-15421-0000053127ECE119

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 0
@Lardor nie jechałem xD pociąg mi się spóźnił do Krakowa o 30 min a potem 20 min szukałem gdzie się wchodzi na górne piętro na dworcu xD
  • Odpowiedz
@EvineX
Niezly z Ciebie kamikazze miras.
Jesli z gory masz w planie chociazby PKP, miejski zbiorkom, ubery z kierowcami ktorzy "ni panimaju", lot i na dokladke DB, to troche zbyt duzo rzeczy moze pojsc tu nie tak ^_^
  • Odpowiedz
  • 1
@EvineX tam to się z 2h wcześniej jedzie to tak samo jak ludzie na zbiórkom lace w ostatnim momencie zamiast sobie czekać 10 min wcześniej i nagle Ziobro niedowierzania jak im się odjedzie jak biegną. By się nie stresować i nie kombinować lepiej być wcześniej. Potem człowiek zdrowszy bez niepotrzebnego pośpiechu
  • Odpowiedz