Aktywne Wpisy
Rembrant +558
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +18
Trochę mniej, ale ciągle dziwi mnie nadawanie "starych" imion polskich. Przykład? Przychodzi ostatnio śliczne dziewczę, lat 20, no cud malina, śliczna twarz, piękne piersi, cudowny tyłeczek, dłuuuugie nogi - no ideał. A na imię Irena. No #!$%@?... Irena serio? Ja wiem, że praprababcia od strony ojca urodzona w XVIII wieku mogła mieć na imię Irena, ale w dzisiejszych czasach Irena? Dziewczyna i tak wybrnęła z sytuacji, bo zazwyczaj przedstawia się "Irka".
Nie chcę nikogo obrażać, tym bardziej osób z... niestandardowymi imionami, ale zastanawia mnie czym się kierują rodzice takiego dziecka? Chcą, żeby na siłę było inne? Zauważalne, bo oni w dzieciństwie byli zwykłymi szarakami na których nikt nie zwracał uwagi? Wolą żeby ich dziecko było wyśmiewane w szkole i na ulicach dla zaspokojenia własnych ambicji?
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #firstworldproblems #rozkminy #imiona
Np. moi rodzice. Mi dali imię całkowicie normalne, ładne, a do tego w sumie pospolite - Jakub. Przy kolejnym dzieciaku coś im się #!$%@?ło i wyszedł Kajetan. Imię ładne, włoskiego pochodzenia i w ogóle, ale jakoś
#pozdrodlakumatych