Aktywne Wpisy
WielkiNos +170
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
marta99x +4
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania….
#samozycie #calaprawda
#samozycie #calaprawda
Oczywiście udałem się do placówki banku, bank stwierdził iż może tylko wyłącznie skontaktować się z tą osobą z prośbą by pieniądze zostały zwrócone. Pismo zostało przez bank do tej osoby wysłanie czego wynikiem było zablokowanie wszędzie mnie gdzie tylko się da. Bank stwierdził że po 30 dniach może mi udostępnić dane tej osoby ktore i tak już posiadam i jedyne co mogę zrobić to spór oddać na drogę cywilną.
Czyli w skrócie zostaje mi pójście do prawnika, zapłacenie kilkuset złotych za sporzadzenie pisma i skierowanie sprawy na drogę sądowa, założenie sprawy sądowej i się o kilkaset złotych albo olanie tematu.
I tu powiem szczerze że jestem dość mocno zbulwersowany, człowiek dosłownie pomylił się o jedną cyfrę, traci pieniądze a na końcu okazuje się że nic nie można zrobić lub czy wy widzicie jakieś inne rozwiązanie z tej sprawy? Przyznam szczerze że całą sytuacja mnie dość mocno wkurzyła, cwaniactwo drugiej osoby i jeśli konsekwencją sądzenia ma być tylko to że ma oddać hajs to mam tą sytuacje gdzieś. Jeśli osoba może dostać jakikolwiek wyrok za przywłaszczenie lub coś podobnego to z chęcia do tego sądu pójde. Moze wy wiecie jak sytuacje rozwiązać?
#przegryw #banki #banki #zalesie #pomocy
#c--------------l
Jak nawet 5% ludzi zgłosi sprawe do sądu to można powiedzieć że nie mamy nic wspólnego z tą sytuacją, nie wiemy co to jest
@czerwona-zielonka: Nie porównuj oszustwa do Twojej sprawy, bo to kompletnie dwie różne rzeczy. Oszustwo jest przestępstwem ściganym z urzędu, a Ty po prostu pomyliłeś numer