Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +56
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Kopytnik_1 +107
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
myślę że największym problemem polskich piłkarzy jest to że oni są od dziecka upośledzeni przez polski system szkolenia. Widać to zwłaszcza po zalewskim który nie gra jak typowe drewno bez techniki użytkowej