Wpis z mikrobloga

dwie sprawy.

#orange #problemy #telefony #pytanie #kiciochpyta #pochwaly @OrangeEkspert

1. co może powodować zrywanie połączenia po 5-10 minutach? dzwoniłem do serwisu lenovo trzy razy, konsultant przełączał w tryb muzyczki, a mnie po paru minutach rozłączało.

edit. żeby nie było, że wredni ludzie tam pracują - jak do rodziny przed świętami dzwoniłem to też mnie raz rozłączyło.

2. pan z BOKu orenż z racji problemów z pakietem internetowym dorzucił 5 zł gratis, well played ;]
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

5 zł

@burarura: babka w salonie mnie wprowadziła w błąd mówiąc że oprócz nielimitowanych minut, są też nielimitowane smsy, więc dorzucili nielimitowane smsy do wszystkich i 3gb internetu dodatkowo co mc
  • Odpowiedz
@Al_Bundy: o ludzi z abonamentem zawsze dbają ;] prepaidowcy mają z góry p--------e, więc nawet te 5 zł cieszy - i tak je już wydałem na te głuche telefony do lenovo :D
  • Odpowiedz
@burarura Sprawdź kartę i telefon tak jak sugeruje @prawdziwek Jeżeli coś się jeszcze będzie działo prosimy o bezpośredni kontakt z nami, sprawdzimy czy w Twojej lokalizacji nie ma żadnych utrudnień. O ile masz taką możliwość przetestuj jeszcze różne tryby sieci 2G (GSM)/ 3G (WCDMA).
  • Odpowiedz