Aktywne Wpisy
stanley___ +38
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
slawomirus +823
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
Miło że się martwi, ale to trochę przesada xD
Btw. chodzi o wyjazd nad morze.
w morzu sie kąpie
Tak było zawsze i ze wszystkim, wszystkie swoje lęki głośno i dobitnie, jak natręctwa przelewała na mnie.
Skończyłem 19 lat to w-----------m stamtąd ale wystraszony świata, życia, podejmowania decyzji, wszędzie szukałem
Martwi się? Oberwałeś techniką manipulacji, która w tym przypadku polega na wywołaniu lęku i poczucia winy. Źródłową przyczyną może być zazdrość i frustracja.
Jeśli ktoś jest ciekawy, mam 23 lata i nigdy nie unikałem ryzyka z powodu swojej matki. Na swoim koncie mam skok na bungee i skok ze spadochronem, a z domu wyprowadziłem się w wieku 18 lat. Czy zachowanie mojej matki jest/było toksyczne? Pewnie tak. Czy wpłynęło na mnie? Nie wiem, ale wydaje mi się, że nie mam problemu z lękiem
@ciasteczkowy_otwur: w domu wszyscy zdrowi? XD
pojechaliśmy z różową na mazury, matka do mnie dzień przed wyjazdem "chociaż do wody nie wchodź" ( ͡° ͜ʖ ͡°)