Wpis z mikrobloga

albo Polaka XD

@dorodny-agrest: ciekawe ile p0lek jak z mema chce mieć przystojnego i bogatego faceta, a ile p0laków chce mieć piękną i bogatą kobietę, zakładając że wchodzą do relacji jako biorca, a nie dawca. Oczywiście zakładając też, że mówimy o faktycznych próbach, a nie gadaniu w żartach.
Mało który facet podbija do lasek kilka poziomów wyżej, jednocześnie kobieta nie ma problemy z podbijanie do facetów lepszego sortu.

Facet chce
  • Odpowiedz
Mało który facet podbija do lasek kilka poziomów wyżej, jednocześnie kobieta nie ma problemy z podbijanie do facetów lepszego sortu.

Facet chce szarą myszkę na swoim poziomie albo i sporo niże

@Kolarzino: z tym się nie zgadzam, nie wybiera się kobiet pod względem ich statusu mnie to kompletnie nie obchodzi, jakie ma wykształcenie gdzie pracuje, no chyba że jest dziwką, tak kamerki też się w to wliczają. Grunt aby nie
  • Odpowiedz
mnie to kompletnie nie obchodzi

@r5678: Ciebie to nie interesuje, ale ile lasek aspirujacych na instagramowe modelki zechce chłopa pracującego fizycznie, czy choćby stolarza mającego swój warsztat i kilku pracowników?

Wszystkie kobiety z którymi byłem

zależy co sobą reprezentujesz, jakie mieliście zarobki i jaka była różnica. Same zarobki nie świadczą też o jakości kobiety.
  • Odpowiedz