Wpis z mikrobloga

Czyli Natan pojechał na Maltę bo dostał współpracę z hazardem, którego nie może reklamować w Polsce ? i teraz spamuje ref linkiem na czacie.
#famemma
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hepat: a jakby to nie był kraj z gówna i patyków to po powrocie do kraju już by miał zarzuty. Ja nie mogę w GTA Online pograć w kasynie przez te przepisy a taka parówa w pinglach będzie zarabiać na tym pieniądze.
  • Odpowiedz
Ja nie mogę w GTA Online pograć w kasynie przez te przepisy a taka parówa w pinglach będzie zarabiać na tym pieniądze.

@imargam_2137: gdyby ten kraj nie był z gówna i patyków to ty byś mógł spokojnie sobie pograć w kasynie w gierce a on nie musiał wyjeżdżać na maltę.
  • Odpowiedz
@NathirMajster a dla mnie wszyscy widzowie patologi magical powinni do końca swojego życia gnić w więzieniu i robić w kamieniołomach. Chcesz oglądać jak chleją i dzieciaki wkręcać w patologię? W---------j do Rosji xD
Co za chłop, dzieci nie potrafisz wychować to ich sobie nie rób
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: jaki kretyn xD dzisiaj możesz chuchać i dmuchać na dziecko wpajając mu pozytywne wartości ale wystarczy środowisko w szkole czy nieupilnowanie kogo obserwuje w sieci żeby to poszło na marne. Będziesz mieć dzieci to zrozumiesz kasztanku :*
  • Odpowiedz
@NathirMajster: czyli jesteś głupi. bo dziecko też może sobie obejrzeć jak magical chleje z gochą ta sra pod siebie a ten ja n--------a kula. Dokładnie tak samo jak stream natana. Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz chociaż widać, że umysł masz dziecka 5 letniego więc może być ciężko.
  • Odpowiedz