Wpis z mikrobloga

Coraz bardziej się zastawiam czy by nie zgolić łba na zero. Ostateczne rozwiązanie kwesti zakolskiej. Pytanie do łysych przegrywow, jak zmieniło się wasze życie po ogolenie głowy?

#przegryw #blackpill
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamsher:
Jak jesteś dynamicznym sebkiem, któremu włosy zaczęły wypadać dlatego, że za gówniarza pracował dużo w polu i ma od tego bardzo wysoki poziom teścia.
To myślę, że jego doświadczenia z goleniem na łyso są spoko. Kobiety lubią groźnych, dynamicznych łysoli.
Ulany, łysy Mariuszek, to taki bardziej wunuch, albo wikary jakiś. Sukcesów nie wróżę.
  • Odpowiedz
@kamsher: Typie- wszystko zależy od kształtu czaszki i twarzy, a ogólnie od tego jak będziesz wyglądać łyso- lepiej czy gorzej.
Najlepiej brać finasteryd na zapobieganie wypadaniu włosów, jakieś leki na porost i zebrać te 15k pln na wyjazd do Turcji na przeszczep włosów.
  • Odpowiedz
@kamsher Polecam. Patrzenie na zakola i gniazdo oraz przerzedzoną grzywkę w lustrze było torturami psychicznymi zadawanymi codziennie, bo codziennie korzystasz z łazienki. Punktem zapalnym dla mnie było to, jak zobaczyłem siebie nagrany na video podczas ślubu siostry. Wiedziałem, że mój stan włosów jest zły, ale skala brzydoty przeszła wszelkie oczekiwania, aż chciało mi się płakać. Kiedyś raz jako dziecko byłem zgolony na łyso i mama powtarzała, że brzydko wyglądałem, na dodatek
  • Odpowiedz