Wpis z mikrobloga

imho: to co na niego ujada i zakopuje wrzutki na jego temat, to nie jakieś tam spontaniczne wykopki, tylko zorganizowana grupka sterująca narracją medialną, którą roboczo nazywam środowiskiem gazety wyborczej. Wystarczy spojrzeć na ich konta, to nie są przypadkowi użytkownicy. Szarpanek kojarzony jest jako prawak, jest medialny, stanowi jedną z wielu plam na ich białych fartuszkach, więc polityczne multikonta z wykopu będą go niszczyć i opluwać. Zero moralności i zero zainteresowania faktami, to ich praca, klapki na oczach i wykonywanie poleceń - tak działali ich dziadkowie, ich ojcowie i oni teraz też tak działają.

#szarpankizzyciem #szarpanki
bylem-nieobecny - imho: to co na niego ujada i zakopuje wrzutki na jego temat, to nie...

źródło: image

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sprawdziłem w ceidg czy tam jest prowadzona jakaś działalność. Nie mogłem nic znaleźć, coraz bardziej mi to śmierdzi. W sensie, że ta knajpa to jakiś gigantyczny przewał.
  • Odpowiedz
Jest i @lobo któregx opresyjność nie pozwala mi żyć na tej planecie z powodu n----------a mózgówego ogółu i dyktatu niezdiagnozowanej mniejszości. Czujex że to fraza " teatr dla gojów " odpaliła algorytm wykolejenia . XD
  • Odpowiedz
@bylem-nieobecny: Banda naiwniaków uwierzyła na słowo jakiemuś patocelebrycie :). Wasza kasa, róbcie z nią, co chcecie, ale serio – nie mieliście na co lepszego wydać? Zasponsorowaliście patocelebrycie niezłą imprezę, a wystarczyło wam do tego tylko jego słowo. Tyle było na Wykopie o "lewackich" pomysłach, by wierzyć kobiecie na słowo, gdy powie, że została zgwałcona – bez dowodów. Wtedy byliście stanowczo przeciw (ja również i dalej tak myślę oczywiście), by nie
  • Odpowiedz