Wpis z mikrobloga

@SEGATASANSHIRO: ile ta gra ma miesiąc? Dziwi mnie teraz ten pospiech w zamykaniu tytułu , kasują grę bo mało graczy a ja się dowiedziałem że gra istnieje, bo wszędzie trąbią ze ją kasują. Może wina leży gdzieś w dziale marketingu...
  • Odpowiedz
@sEB-q: Gdyby utrzymali tą grę to musieliby zatrudniać dział programistów do robienia nowej zawartości która jest obligatoryjna dla live service i ludzi do utrzymania serwerów na chodzie game a to kosztuje kolejne miliony miesięcznie. W dwa tygodnie zarobili na tym milion i tyle już nigdy nie zarobią bo gry zawsze sprzedjaą się najlepiej w tygodniu premiery.
  • Odpowiedz
@chlopiec_kucyk: ja to rozumiem, bardziej nacisk kładłem na to ze jak mogli oczekiwać sukcesu, jak ludzie dowiadują się w większości o tytule z tego powodu ze już go zamykają. Średnio raz w tygodniu odwiedzam PS Store i serio nie wiem czego oni oczekiwali, ze to się samo wypromuje ?
  • Odpowiedz
@chlopiec_kucyk: ja to rozumiem, bardziej nacisk kładłem na to ze jak mogli oczekiwać sukcesu, jak ludzie dowiadują się w większości o tytule z tego powodu ze już go zamykają. Średnio raz w tygodniu odwiedzam PS Store i serio nie wiem czego oni oczekiwali, ze to się samo wypromuje ?

@sEB-q: a skad masz znac nowe gry jak sie nimi nie interesujesz? sony ma ci sie wkrasc w nocy
  • Odpowiedz