Wpis z mikrobloga

Podobno Taazy musi oddać 20% z wygranego miliona do PRIME. Co o tym sądzicie? Według mnie dobry manager ułożyłby umowę, że ok, oddaje Taazy % ale z wynagrodzenia gwarantowanego, a nie bonusu w postaci wygranej. Dodatkowo przedłużył przed walką kontrakt na jeszcze 5 walk...

#famemma #primemma
yechu - Podobno Taazy musi oddać 20% z wygranego miliona do PRIME. Co o tym sądzicie?...

źródło: taazy-po-wygraniu-miliona-smieje-sie-ze-swoich-przeciwnikow-481101513238

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zdzichpolspzoo: wiem, że nie, bo skoro tego nie ogarnął wcześniej, to wręcz jest teraz łatwym celem na przyszłość. Średni prawnik do 800zł już by mu odradził takie warunki.
  • Odpowiedz
  • 0
@bartexx96: też mi się wydaje, że odrobi te 200 koła w Prime na kontrakcie, ale... Tak naprawdę Jóźwiak zrobił sobie kasę na kilka jego walk. A nie oszukujmy się, jego następna walka będzie mocno wyczekiwana. Byłby wstanie zawalczyć za sporą sumę kasy. Tyle, że podpisał już kontrakt przed i pewnie ma tam ustalone warunki z góry. Będzie się bił za psie pieniądze w porównaniu do potencjału jaki ma.
  • Odpowiedz