Aktywne Wpisy
![NapoleonV](https://wykop.pl/cdn/c3397992/NapoleonV_5EKf7Udo06,q60.jpg)
NapoleonV +251
Byłem w Lewiatanie po p--o. Kupiłem jeden 4pak i jedno luzem. Oraz inne zakupy.
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
ventrillo +15
#primemma dawac pv mam link
#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa
źródło: comment_1593520192mWGXqLDE9IGPKGYDnC1YYH
Pobierz@haabero: No ten co srał do rzeki
@haabero: No jest! Ten Syryjczyk co ostatnio podrzynał gardła na niemieckim festiwalu równości!
A, no i oczywiście nasz antyfaszysta Simon Mol!
źródło: images
Pobierz@sEB-q: A masz na to dowody że tak nie było?! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jan_zwyklak: Do jeziora, pomyliłeś z Trzaskowskim.
- chca pracowac
- umieja w ang
- sa ogarnieci
- sa niekarani
- maja
To przecież oczywiste że Mickiewicz z Chopinem biegali z szablami po Paryżu I podpalali dorozki w Sylwestra, a międzyczasie urządzali ze Słowackim wojny gangów w strefach no-go xd
źródło: FR7fTJ-WUAEybz3
Pobierz@niebadzogrem:
W przypadkach afrykanczykow zdazalo sie czasem, ze mieli falszywe dokumenty, nawet na tyle partacko zrobione ze wszyscy z jedna data urodzenia. To, ze maja jakis papier to generlanie nic nie znaczy, w szczegolnosci ze jesli ktos przyjezdza tutaj z zamiarem siania fermentu, to w miare wiarygodnie wygladajace papiery to pierwsza rzecz o