Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +123
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz
piururo +82
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

Ale co do pracy to tak już jest że raczej poza wdrożeniem nie masz co liczyć na jakieś szkolenia.
Musisz sam znaleźć materiały i uczyć się
Nie, nigdy jakoś nie poruszamy tego tematu. Też nie jest tak że ojciec jest pijany codziennie, ale po piwie albo dwóch. Przesadziłem pisząc też o tym że codziennie. Są dni gdy przychodzi po prostu zmęczony, są dni kiedy widać że coś tam było. Nie wiem czemu w sumie o tym nigdy nie rozmawiałem z nim, żadnych problemów z tego nie ma, poza jego zdrowiem. Tak
Pewnie, odezwę się jakoś w przyszłym tygodniu ok?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord