Dobra ale tak serio moja niepopularna opinia za ktorą zostane pewnie zjedzony: prawdziwe pdfy na yt to stuu i chic a baxton był zakompleksionym 19 latkiem takim typowym stulejarzem i do tej 14stki wyslal kutasa nie dlatego ze go kręcą ddzieci tylko dlatego ze byla dziewczyną ps. nie jestem ulifk i tez jehie baxtona zobaczcie moje wczesniejsze wpisy #famemma
@MilosnikPatologi przecież ludzie go cisną od pdf'a bo on sam tak cisnął leksia, zresztą ktoś kto wysyła zdjęcia kutasa do 14 latek w wieku 19 lat nie może być do końca normalny
@MilosnikPatologi: Baxton tam robi za tarcze do zbierania wszystkiego, cpun ze słomianym zapałem i wątpliwa reputacja. Golas nie ma psychy plus robi za słupa i twarz człowieka biznesu. Rozporek z pasternakiem tam są od prawdziwego biznesu i ludzi którzy kręcą grube pieniądze
@tristan13 chcieć a móc to dwie różne rzeczy. To że czegoś nie widzisz nie znaczy że się nie dzieje. Chyba że nigdy nie miałeś naście lat i nie pamiętasz co o----------i koledzy i koleżanki. Nie popieram tego co robił ale jedynie co można zrobić to mieć dobry kontakt z dzieckiem które mówi co się u niego dzieje.
Tak jak by jakiś ziut wysyłał bydlaka Twojej córce to nic bys nie zrobił
@KondominiumKatoSocjalistyczne: akurat ziomek ze starszej klasy, bo mielismy lekcje łączone. Nie miałem na to wpływu. Nauczyciel nie widział, bo bawił się swoim pendrivem
akurat ziomek ze starszej klasy, bo mielismy lekcje łączone.
Nie miałem na to wpływu. Nauczyciel nie widział, bo bawił się swoim pendrivem
@juda-goldbergstein: nom czyli dziecko dziecku włączało, a tutaj jest sytuacja że dorosły chłop wysyła bydlaka śmierdziela 14-letniej dziewczynie, wykorzystuje fakt, że jest jutuberem i ma rzeszę fanek 14 letnich, widzisz subtelną różnicę? (╯°□°)╯︵┻━┻
@MilosnikPatologi: prawo karne to nie "opinie" tylko konkretne wytyczne co jest czynem pedofilskim a co nie. Sprawdź jak traktowane jest wysyłanie zdjęcia zaganiacza do 14 latki i wyjeżdżaj z tym tłumaczeniem zboczeńców
ps. nie jestem ulifk i tez jehie baxtona zobaczcie moje wczesniejsze wpisy
#famemma
@MilosnikPatologi: udowodnij
Tu są opinie, żeby jechać i jechać po kimś.
żeby nie było gardzę yourtuberami, wgl tego nei ogladam.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak jak by jakiś ziut wysyłał bydlaka Twojej córce to nic bys nie zrobił
@juda-goldbergstein: i dorosły nauczyciel ci je włączał, czy jednak sam se je włączałeś mózgotrzepie jeden?
Nie miałem na to wpływu. Nauczyciel nie widział, bo bawił się swoim pendrivem
@juda-goldbergstein: nom czyli dziecko dziecku włączało, a tutaj jest sytuacja że dorosły chłop wysyła bydlaka śmierdziela 14-letniej dziewczynie, wykorzystuje fakt, że jest jutuberem i ma rzeszę fanek 14 letnich, widzisz subtelną różnicę? (╯°□°)╯︵ ┻━┻