Wpis z mikrobloga

Dobra ale tak serio moja niepopularna opinia za ktorą zostane pewnie zjedzony: prawdziwe pdfy na yt to stuu i chic a baxton był zakompleksionym 19 latkiem takim typowym stulejarzem i do tej 14stki wyslal kutasa nie dlatego ze go kręcą ddzieci tylko dlatego ze byla dziewczyną
ps. nie jestem ulifk i tez jehie baxtona zobaczcie moje wczesniejsze wpisy
#famemma
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MilosnikPatologi: Baxton tam robi za tarcze do zbierania wszystkiego, cpun ze słomianym zapałem i wątpliwa reputacja. Golas nie ma psychy plus robi za słupa i twarz człowieka biznesu. Rozporek z pasternakiem tam są od prawdziwego biznesu i ludzi którzy kręcą grube pieniądze
  • Odpowiedz
@tristan13 chcieć a móc to dwie różne rzeczy. To że czegoś nie widzisz nie znaczy że się nie dzieje. Chyba że nigdy nie miałeś naście lat i nie pamiętasz co o----------i koledzy i koleżanki. Nie popieram tego co robił ale jedynie co można zrobić to mieć dobry kontakt z dzieckiem które mówi co się u niego dzieje.

Tak jak by jakiś ziut wysyłał bydlaka Twojej córce to nic bys nie zrobił
  • Odpowiedz
akurat ziomek ze starszej klasy, bo mielismy lekcje łączone.

Nie miałem na to wpływu. Nauczyciel nie widział, bo bawił się swoim pendrivem

@juda-goldbergstein: nom czyli dziecko dziecku włączało, a tutaj jest sytuacja że dorosły chłop wysyła bydlaka śmierdziela 14-letniej dziewczynie, wykorzystuje fakt, że jest jutuberem i ma rzeszę fanek 14 letnich, widzisz subtelną różnicę? (°°
  • Odpowiedz
@MilosnikPatologi: prawo karne to nie "opinie" tylko konkretne wytyczne co jest czynem pedofilskim a co nie. Sprawdź jak traktowane jest wysyłanie zdjęcia zaganiacza do 14 latki i wyjeżdżaj z tym tłumaczeniem zboczeńców
  • Odpowiedz