Aktywne Wpisy
Ketoprofen +7
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +208
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Jaka to jest w ogóle groteska, że ktoś wykorzystywał masowo pieniądze ze skarbu państwa na swoją kampanię, używał wojska do ataków na przeciwników, a już nawet nie wspomnę o codziennej propagandzie w tvpis, teraz kwiczy o ataku na demokrację, przez to, że państwowa instytucja egzekwuje prawo należycie, a nie tak jak życzy sobie tego pan prezes xd
#neuropa #polityka #bekazpisu
@ebson: Tata odstawił republikę jakieś trzy miesiące temu (wzięli sobie światłowód z T-Mobile gdzie okazało się że nie ma tego zacnego programu xD) i już widać efekty. Nagle da się całkiem normalnie porozmawiać z jakimiś argumentami a nie przekrzykiwaniem a Tusk to i tamto albo nie podoba się to wyjedź do Niemiec. Nie liczę
Jak napisać, że jesteś idiotą nie pisząc, że jesteś idiotą xD