Wpis z mikrobloga

Postanowione. Za miesiąc przeprowadzam się z mojego zadupia (woj. podkarpackie) do Łodzi. Po dwóch latach NEET-owania postanowiłem podjąć się jakiejś gównoroboty. Co lubicie w Łodzi (to czego ludzie nie lubią już zdążyłem wyłapać ( ͡° ͜ʖ ͡°))?

#lodz
_atreides - Postanowione. Za miesiąc przeprowadzam się z mojego zadupia (woj. podkarp...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
to sobie wybrałeś nie-zadupie xDD

@woj_st:
E no, Łódź ma pełno gównoroboty na 1. zmianę, 600k mieszkańców i blisko do WWA. Obecnie mieszkam w powiatowym na Podkarpaciu. Odczuję różnicę :P
  • Odpowiedz
  • 0
masz zapisane jakieś ogłoszenia? Ja tam robotę mam, ale ktoś ze znajomych nie może nic znaleźć.

@bukszpryt:
Na OLX jest 5 stron pracy chronionej (dla osób z orzeczeniem, a ja je mam), więc coś wpadnie. Produkcji jest wbrew pozorom sporo, może ma lipne CV ten twój znajomy? Ja umiem ładnie kłamać.
  • Odpowiedz
  • 0
skad na podkarpaciu sie wynosisz i jak sie tam zylo?

@bartd:
miasto kilkadziesiąt k mieszkańców, 90% pracy to kołchoz na 3 zmiany, żyło mi się tragicznie (°° liczę na to, że Łódź ma znacznie więcej do zaoferowania
  • Odpowiedz
@_atreides: czyli nie Rzeszow. Na polnoc czy poludnie od Rzeszowa? Jak nie chcesz podawac nazwy to moze jakies najblizsze wieksze miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@_atreides: ja się w sumie nie dziwię, ze stamtąd się ludzie wyprowadzają, bo Podkarpacie to wyjątkowo smutne i zapyziałe województwo i mówię to z własnego doświadczenia
  • Odpowiedz