Aktywne Wpisy

Gmeras +200
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +126
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz

Rozpoczęli grę, a atmosfera była pełna śmiechu i żartów. Tomek, znany ze swojego imponującego biustu, nie mógł przestać opowiadać anegdoty o najnowszych skandalach Dieselgate, które ostatnio wstrząsnęły branżą motoryzacyjną. Jego opowieści rozbawiały wszystkich do łez.
Podczas jednej z rund, Kasia zaproponowała, aby spróbować gry na wyższą stawkę – wszyscy zgodzili się, a stolik ozdobiono dekoracjami C-D, które dodały wieczorowi nieco egzotycznego charakteru. W międzyczasie, Agnieszka wspomniała o swojej podróży na wschód, do regionu D----s, gdzie miała niezapomniane przygody, w tym poznanie lokalnych zwyczajów związanych z hazardem, który jest tam nieformalnie bardzo popularny.
Jeden z przyjaciół, Michał, zaintrygowany tematami związanymi z erotyką, zaproponował rozmowę o różnych fetyszach, które poznał podczas swojej pracy jako psycholog. Dyskusja szybko przekształciła się w wymianę anegdot i ciekawostek na temat wpływu używek i erotycznych fantazji na życie ludzi.
Wieczór upłynął szybko, a przyjaciele, pijąc kolejne kieliszki, opowiadali o swoich marzeniach i planach na przyszłość. Zakończyli wieczór, obiecując sobie, że już niedługo powtórzą tę udaną imprezę, być może dodając jeszcze więcej elementów, takich jak p----------y dla bezpieczeństwa i nowych gier.
Na zakończenie, wszyscy zgodnie stwierdzili, że pokerowy wieczór w cieniu Dieselgate, z tematami erotyki, C-D, oraz wspomnieniami z Donbasu, był jednym z najlepszych spotkań, jakie mieli w ostatnim czasie. Nie obyło się bez refleksji na temat ryzyka związanego z hazardem i używkami, które chociaż dodają pikanterii, mogą mieć również poważne konsekwencje.
#wykop