Wpis z mikrobloga

Cześć mirki, polecilibyscie jakieś gry na PlayStation 4 do nauki gry na padzie?

Wcześniej nie miałem styczności z padami, nie wiem w jakie gry najlepiej zacząć grać by nauczyć się grać na padzie

Możecie coś doradzić?

#ps4 #playstation4 #gry #pytanie #pad #nauka #konsole
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamill2o1 prawda jest taka że nigdy nawet w 50% nie osiągniesz skilla i „czucia” m+k. Ale jak już coś ja bym wziął na tapetę jakiś fps ale nie multiplayer tylko kampanię. Jakiś crysis albo bulletstorm. Mi dużo dało przejście starego Homefronta.
  • Odpowiedz
@kamill2o1: po prostu graj, nie ważne w co. w FPSach pamiętaj żeby przy celowaniu robić korekty też lewą gałką (lekki strafe), często świeżaki się zatrzymują i celują tylko za pomocą prawej co jest trudniejsze. Jeśli "kamera" lata Ci za wolno/szybko nie bój się zmieniać ustawień
  • Odpowiedz
@Ralphs Oczywiście ze tak. Cod to jedyna strzelanka jaką gram. Do BO3 wracam często bo to pierwszy na konsoli jakiś grałem. Nie ma porównania z dzisiejszymi. Zagraj sobie dziś multi to się przekonasz.
  • Odpowiedz
@Ralphs ?? Ale grałeś w ogóle BO3. Zagraj mecz MW3 i zagagraj mecz BO3. Nie wiem dlaczego tak się upierasz. Od 10 lat gram każdego COD. Po pierwsze BO zawsze były szybsze. Obecnie mam zainstalowane trzy COD. MW3, MW(2019), BO3. Nie przekonasz mnie, bo widzę po grze która jest najszybsza.
  • Odpowiedz