Aktywne Wpisy
grexo +18
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +691
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
potrzebuję osobówki na 4 dni do której wejdą ze 4 walizki typu kabinetówka
jest sens brać na ten czas jakiegoś #panek czy przy takich dłuższych wypożyczeniach już bez sensu?
będę wyjeżdżał poza miasto, zrobię około 1000km, ale wszystko w granicach Polski.
#kiciochpyta #wielkopolska
Możesz wybrać 2 lokalizacje - Poznań i Poznań lotnisko Ławica. Polecam Ławicę, bo jest tańsza cena wynajmu.
Cena za 100 km to 120 zł. Więc OP już na starcie ma 1200 zł opłaty + 4 dni po 70 zł. Razem blisko 1500 zł.
Jak weźmie auto z wypozyczalni to paliwo wyjdzie go jakieś 500 zł (przy spalaniu 8l/100 km, a pewnie będzie mniej). A auto na 4 dni znajdzie sobie spokojnie dużo taniej niż za 1000 zł. Taka fabia
@rychupeja @raven4444 wydaje mi się, że tak samo jak hulajnogi wywindowali tu ceny dość znacznie (╥﹏╥)
@venomik masz do polecenia jakieś alternatywy?
@qbek: Jak jakieś 4 lata temu potrzebowałem auta na tydzień, gdzie miałem do przejechania ok. 1500 km (Poznan->Zamość->Bieszczady->Poznań). I już wtedy traficar wypadał absurdalnie drogo.W wypozyczalni miałem znacznie lepsze auto za połowę ceny, jaką zapłaciłbym traficarowi. No i dodatkowo tankowałem normalnie, a tankownaie z traficarem bywa kłopotliwe.
Traficar na doby to się
Ale skoro już sam napisałeś - to zerknąłem na maila. I tak, to ta firma.
Ale przypomniałeś mi, że trochę źle napisałem to wyżej. Bo wtedy cena (paliwo+wynajem) wyniosła nas niewiele mniej niż trafficar, ale to dlatego, że ostatecznie auto jakie wzieliśmy to kombi, bo spakowalismy sobie też dwa rowery. Więc zamiast dziesięcioletniej Fabii wzięliśmy sobie dwuletniego Forda Focusa kombi.