Nie wiem czy masz tu konto kolego, ale dziś przeczytałem twój genialny komentarz który znalazłem pod tym filmem na youtube- wklejam moze komus sie "spodoba" rowniez
@dravrahamrosenzweig 7 dni temu Mam 39 lat, ostatnie 15 lat mojego życia przeleciało tak szybko że nie pamiętam co robiłem i gdzie byłem, jest to tak przerażające że wpędziło mnie w depresję. Od wielu lat jestem osobą niezależną finansowo (mógłbym dziś się wycofac i wystarczyło by mi na jakieś 80-100 lat a tyle przecież nie pożyję). 2 lata temu przeszedłem na pół etatu, potem jeszcze mniej, obecnie mój tydzień wygląda tak że z domu wychodze np we wtorek i w środe na 3-4 godzinki i to jest koniec pracy. Czasu wolnego mam bardzo dużo tylko problem polega na tym że nie mam co z tym czasem zrobić. Mieszkam sam, nie mam absolutnie żadnych znajomych a przyjeciele najbliżsi mają rodziny i widuje sie z nimi raz na miesiąc. W związku z tym że ostatnie 20 lat to była tylko nauka i praca (jestem lekarzem) to moje umiejętności socjalizowania się z innym ludźmi spadły do zera, nie istnieją, na myśl że miałbym iść do jakiegoś nowego towarzystwa dostaje ataku paniki. Ostatni raz w związku byłem jeszcze w liceum, zawsze byłem typem samotnika i samotność mi odpowiadała ale...wtedy byłem młody i miałem 300 osób w telefonie. Zauważyłem po głębokiej analizie że to jak zmieniło się społeczeństwo i kobiety zwłaszcza po ok. 2010 roku to jest katastrofa totalna. Media społecznościowe, lewacka narracja w skorumpowanych mediach zrobiły z kobiet osoby z którymi nie da się egzystować. Moje rówiesniczki jeszcze były wychowywane w innych czasach i są inne ale baby w moim wieku są przeważnie z trójka dzieci i po 2 rozwodach więc w coś takiego pakować się nie będę natomiast młodsze pokolenie "zoomerków" to jest coś czego mój umysł nie pojmuje. Takiej degeneracji wśród młodych kobiet nie było chyba nigdy w historii ludzkości. Wszystkie są wytatuowane od stóp do głów, mają kolczyki w różnych absurdalnych miejscach - w łuku brwiowymi, w nosie jak krowa, w wardze, w dupie itp itd. Załóżmy że nawet poderwałbym taką młodą gówniarę to weź coś takiego przyprowadź rodzicom pokaż a potem żyj z tym czyms pod jednym dachem, wolałbym chyba w okopy iść pod bachmut.
Także sytuacja osób w moim wieku z pieniędzmi które przespały związki za młodu a teraz sie obudziły i dzisiejszy świat im nie pasuje kompletnie jest tragiczna. Dziekuje Bogu że rzuciłem a-----l bo to byłby mój koniec w tej samotności. Jest poniedziałek 10 rano , wstałem o 6, wszyscy juz od 4 godzin z----------ą ja siedze na youtubie. Mógłbym sie spakować i wykupic wycieczke do dubaju ale mi sie nie chcę to raz a dwa co ja tam będe robił jak wysiąde na lotnisku sam? No moge sobie kupić sportowy samochodzik żeby sie przejechać po osiedlu jak typowy polski wieśniak który chce sie poczuc lepszy bo ma porsche czy inne g---o ale co dalej? Mnie samochodzik nie kręci. Siedzenie i analizowanie rynku cały dzień w celu inwestowania juz mnie znudziło, mógłbym pieniądze pomnażać codziennie ale po co? Na co ? Mam i krypto i złoto i nieruchomości nigdy tego nie wydam bo nie da się w granicach rozsądku w pojedynkę. Takie życie jest koszmarem. Dałbym wszystko żeby znaleźć ekipe ludzi z którymi np pod namiot bym pojechał w bieszczady ale ludzie w moim wieku mają obowiązki i rodziny a z młodszymi nigdy nie znajde wspólnego tematu. To jest obłęd. Nie zycze takiego piekła nikomu.
na myśl że miałbym iść do jakiegoś nowego towarzystwa dostaje ataku paniki.
@PonuryMruk: typ leczy ludzi, bierze za to odpowiedzialność nie tylko zawodową, ale boi się wyjść do ludzi? jakiś bezsens dla mnie znaleźć sobie hobby, które zmusza cię do wyjścia z domu i znajomi sami się pojawią, zwłaszcza że sam filtrujesz z kim chcesz się spotykać
Nie wiem czy masz tu konto kolego, ale dziś przeczytałem twój genialny komentarz który znalazłem pod tym filmem na youtube- wklejam moze komus sie "spodoba" rowniez
https://www.youtube.com/watch?v=hC8ggV1NYX8
@dravrahamrosenzweig
7 dni temu
Mam 39 lat, ostatnie 15 lat mojego życia przeleciało tak szybko że nie pamiętam co robiłem i gdzie byłem, jest to tak przerażające że wpędziło mnie w depresję. Od wielu lat jestem osobą niezależną finansowo (mógłbym dziś się wycofac i wystarczyło by mi na jakieś 80-100 lat a tyle przecież nie pożyję). 2 lata temu przeszedłem na pół etatu, potem jeszcze mniej, obecnie mój tydzień wygląda tak że z domu wychodze np we wtorek i w środe na 3-4 godzinki i to jest koniec pracy. Czasu wolnego mam bardzo dużo tylko problem polega na tym że nie mam co z tym czasem zrobić. Mieszkam sam, nie mam absolutnie żadnych znajomych a przyjeciele najbliżsi mają rodziny i widuje sie z nimi raz na miesiąc.
W związku z tym że ostatnie 20 lat to była tylko nauka i praca (jestem lekarzem) to moje umiejętności socjalizowania się z innym ludźmi spadły do zera, nie istnieją, na myśl że miałbym iść do jakiegoś nowego towarzystwa dostaje ataku paniki.
Ostatni raz w związku byłem jeszcze w liceum, zawsze byłem typem samotnika i samotność mi odpowiadała ale...wtedy byłem młody i miałem 300 osób w telefonie.
Zauważyłem po głębokiej analizie że to jak zmieniło się społeczeństwo i kobiety zwłaszcza po ok. 2010 roku to jest katastrofa totalna. Media społecznościowe, lewacka narracja w skorumpowanych mediach zrobiły z kobiet osoby z którymi nie da się egzystować. Moje rówiesniczki jeszcze były wychowywane w innych czasach i są inne ale baby w moim wieku są przeważnie z trójka dzieci i po 2 rozwodach więc w coś takiego pakować się nie będę natomiast młodsze pokolenie "zoomerków" to jest coś czego mój umysł nie pojmuje. Takiej degeneracji wśród młodych kobiet nie było chyba nigdy w historii ludzkości. Wszystkie są wytatuowane od stóp do głów, mają kolczyki w różnych absurdalnych miejscach - w łuku brwiowymi, w nosie jak krowa, w wardze, w dupie itp itd. Załóżmy że nawet poderwałbym taką młodą gówniarę to weź coś takiego przyprowadź rodzicom pokaż a potem żyj z tym czyms pod jednym dachem, wolałbym chyba w okopy iść pod bachmut.
Także sytuacja osób w moim wieku z pieniędzmi które przespały związki za młodu a teraz sie obudziły i dzisiejszy świat im nie pasuje kompletnie jest tragiczna. Dziekuje Bogu że rzuciłem a-----l bo to byłby mój koniec w tej samotności. Jest poniedziałek 10 rano , wstałem o 6, wszyscy juz od 4 godzin z----------ą ja siedze na youtubie. Mógłbym sie spakować i wykupic wycieczke do dubaju ale mi sie nie chcę to raz a dwa co ja tam będe robił jak wysiąde na lotnisku sam? No moge sobie kupić sportowy samochodzik żeby sie przejechać po osiedlu jak typowy polski wieśniak który chce sie poczuc lepszy bo ma porsche czy inne g---o ale co dalej? Mnie samochodzik nie kręci. Siedzenie i analizowanie rynku cały dzień w celu inwestowania juz mnie znudziło, mógłbym pieniądze pomnażać codziennie ale po co? Na co ? Mam i krypto i złoto i nieruchomości nigdy tego nie wydam bo nie da się w granicach rozsądku w pojedynkę. Takie życie jest koszmarem. Dałbym wszystko żeby znaleźć ekipe ludzi z którymi np pod namiot bym pojechał w bieszczady ale ludzie w moim wieku mają obowiązki i rodziny a z młodszymi nigdy nie znajde wspólnego tematu. To jest obłęd. Nie zycze takiego piekła nikomu.
@PonuryMruk: typ leczy ludzi, bierze za to odpowiedzialność nie tylko zawodową, ale boi się wyjść do ludzi? jakiś bezsens dla mnie
znaleźć sobie hobby, które zmusza cię do wyjścia z domu i znajomi sami się pojawią, zwłaszcza że sam filtrujesz z kim chcesz się spotykać
zydowskie urojenia