Wpis z mikrobloga

#kononowicz #bezpravkano207 #patostreamy #dziennikarze

O jejku, jejku - atakujommm dla "dziennikarza" Bugiego S., i to hejter ze stopniem naukowym (podwójnym) a nawet tytułem naukowym go hejtuje. Czika poleca wszystkie 3 artykuły o "dziennikarzu" Bogutku.

https://pressmania.pl/tag/bogumil-storch/

Średnia wieku Grajewiaczków na tagu to pewnie max. 17 lat, średnie IQ.... ehm - wiece, rozumiecie. Przeczytanie 3 artykulów styki by dla nich popaliło, ale kto chce wiedzieć, ten się dowie. Bugi z każdej gazety był w końcu goniony, pozostała dla niego "twórczość" na tym tagu - kompulsywne gramfomaństwo. "PISówka" z urzędu w Wadowicach też go dość miała i spod strzechy przegnała, temu Bugi jest na Fejsbuku singiel i szuka nowej miłości Jejku, jejku!
CzikaKiri - #kononowicz #bezpravkano207 #patostreamy #dziennikarze

O jejku, jejku - ...

źródło: Screenshot_20240825-234923_Chrome

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rou_Hatch: To tylko fragment dłuższego artykułu, nie wiesz o co chodzi, to milcz. Jesteś w stanie przeczytać więcej niż 3-4 akapity, to masz link. Ale nawet na tak głupie pytanie mam dla Ciebie odp. Tak! To jest wręcz abecadło dziennikarskie, by zapytać osobę, o której się pisze , o ustosunkowanie się do zarzutów, jakie dziennikarz wobec niej formułuje. Przecież to jest oczywiste. Tu nie chodzi nawet o etykę dziennikarską, ale
  • Odpowiedz
  • 0
@The_Rainman: No i to jest właśnie poziom przeciętnego człowieczka z #kononowicz. Ten pan pisze na swoim blogu internetowym, nie w gazecie, to 1 różnica. Nie pisze jako dziennikarz, ale osoba prywatna, to dwa. Gdyby Boguś napisał to, co napisał, na blogu, nikt by mu głowy nie suszył. Dziennikarza piszącego w gazecie obowiązują standardy, korzysta z przywilejów prawa prasowego, które nie są dostępne dla "zwykłego" twórcy treści, np.
  • Odpowiedz
  • 0
@The_Rainman: "Internetowy magazyn", okej, niech będzie, pressmania to zarejestrowany tytuł prasowy. Felieton, okej, a teraz sprawdż definicję felietonu i masz odp. na swoje wątpliwości, gdybyś upierał się, że to felieton (to oczywiscie nie jest felieton, ale nawet w Twoim świecie i tak felieton nie jest dziennikarskim artykułem informacyjnym par excellence, bo właśnie należy do gatunku publicystyki, nieboraku).

Ale nie o to chodzi. Mógł to być nawet artykuł tego pana, choć
  • Odpowiedz