Wpis z mikrobloga

@PavulonRazPavulonDwa: Powiedz mi, bo może przegapiłem ten moment. Kiedy Maryja, matka Jezusa Chrystusa została konorowana na królową Rzeczpospolitej Polskiej? Bo zdaje siw, że głową państwa RP obecnie, to prezydent Andrzej Duda, a nie Maryja z Galilei czy innego betlejem i po drugie Polska nie jest już państwem o ustroju monarchy
  • Odpowiedz
@PavulonRazPavulonDwa: spotkałem starszą panią, wyraźnie zaburzoną, która twierdziła, że Chrystus wskazał Grzegorza Brauna na nowego prezydenta, a jakiś <tu nazwisko i imię> [szpicel GRU] założył "pustelnię" i przyjmuje wpłaty po 1000zł.
To dla takich ludzi są te wpisy.
  • Odpowiedz
Nie wierze k---a ile kretynow przypisuje cos takiego od razu ruskom. Widzialem na youtubie od pol roku pierdyliard takich kont i ani jedno nie bylo powiazane z niczym innym oprocz szerzenia wiary katolickiej. Spamerzy? Tak. Ruski? Nie
  • Odpowiedz
@janekhe: Na Ruskich może wskazywać dwugłowy orzeł przerobiony na naszego oraz kolor z dość dziwnym beretem munduru kobiet. Pomijam mundur tego faceta ale, że jest mokry to trudniej zauważyć różnice. Chociaż te flagi mi się wydały nienaturalne. Później dopiero zauważyłem dwugłowego orła biało-czerwonego w miejscu gdzie się przylepia oznakę stopnia wojskowego :D

A Ruscy są znani z ruchów antywojennych, już od czasów Stalina tak zniechęcają społeczeństwa do wojny a sami
  • Odpowiedz
@Zydomasoneria: nikt tego nie przerabial, to jest obrazek wygenerowany przez ai. Ai ma problem z takimi malymi symbolami i po prostu nie potrafilo go wygenerowac. A to, ze ma 2 lby to zwykly przypadek.
Zrodlo: jestem programista i pracuje z ai
  • Odpowiedz