@KRZYSZTOF_DZONG_UN Ja jestem przykładem, że jest, gdyby nie ona, to miałbym totalne g---o. Mam mordę na poziomie 2/10, a w pewnych okolicznościach udaje mi się osiągać cele dostępne dla osoby 4/10. Problem z dynaminą polega na tym, że nie jest stała i w relacjach damsko - męskich, bardzo często nie ma znaczenia, ale czasami się udaje.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN Ja jestem tak z 2.5/10 i nie mam deformacji twarzy, ale grozi mi guzowatość nosa, bo mam trądzik różowaty. A 5/10 to bardzo chciałbym być.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN Chłopie, nie rozśmieszaj mnie. Ja jestem, ale ten przegrywowy facet 5/10, który ma udowodnić ogromną hipergamię kobiet, i że przeciętni goście już nie są w stanie nikogo poderwać. Naprawdę jestem "książkowym" przykładem faceta 2.5/10, może dla niektórych 3/10. Mam absolutnie wszystko brzydkie, od podbródka, przez zarost po osadzenie oczu.
#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #dynamicznemariusze #polprzegryw
Ile Ty masz lat i w jakim wieku poznałeś swoją żonę?
Mam mordę na poziomie 2/10, a w pewnych okolicznościach udaje mi się osiągać cele dostępne dla osoby 4/10. Problem z dynaminą polega na tym, że nie jest stała i w relacjach damsko - męskich, bardzo często nie ma znaczenia, ale czasami się udaje.
pewnie jestes zwyklym przecietniakiem 4/10 lub 5/10
Komentarz usunięty przez autora