Aktywne Wpisy
kluskizserem +393
Obczajcie tę akcję.
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
HondaCivic +9
To już jest... to po prostu brak słów i te dzieciaki na tym klipie ehhh
Myślę nad zakupem #thermomix lub #lidlomix
Ma ktoś i może polecić lub odradzić? Powiedzieć coś czego nie piszą w sponsorowanych artykułach i porównaniach xd?
Ja używam codziennie i lubię, aczkolwiek jeśli tylko do ciast to robot planetarny
optymalnie będzie kupienie używanego i sprawdzenie, a jak nie wyjdzie to odsprzedanie..
aha - termomix bez dostępu do cookido sporo traci, więc przy zakupie musisz też wziąć pod uwagę abonament roczny 200zł.
@Emill: już 250
no to właśnie, TM był drogi i robi się jeszcze droższy, więc Lidlomix jets coraz bardziej sensowną alternatywą..
Nie brałam pod uwagę lidlomixa i zamieniników z uwagi na ich wyglad i to, ze nie wyobrażam sobie przeliczania każdego przepisu.
Do wypieków nie używam, wygodniejszy jest dla
Obiadu za nas nie zrobi, wiadomo, ale zupy krem są super. Jest parę sztos przepisów, ale są również buble, które są zbytnio udziwnione.
Więcej o tym jakie ma