Wpis z mikrobloga

Odwieczna beka z honorowych ulicznych tru fajterów. "OOO K---A TAKI TO JA JESTEM, NIGDY 2 NA JEDNEGO , ZAWSZE CZEKAM NA PIERWSZY CIOS, TAK NAKAZUJE NIEPISANY KODEKS ŻYCIA. PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA ZANIM WYPROWADZI CIOS TO WYSYŁA POWIADOMIENIE + 3 ZDJĘCIA. ZERO SPRZĘTU DURR"

Co to za moda, że jak ktoś chce zagrozić naszemu bezpieczeństwu, poprzez zaatakowanie nas, to należy zwracać uwagę na jego przygotowanie do walki? Czy tylko ja uważam że jeśli seba na ulicy mówi ci "masz w------l lamusie" i zaczyna lecieć z łapami, to nie powinien być zaskoczony że dostał w ryło z niespodziewanki, i to niekoniecznie gołą ręką? Piszę to a propos ludzi którzy piszą komentarze w stylu :

nie wylatuje się z takim lepem na ryj na start, ciekawe czy poza ninja strzałami facety umie cokolwiek innego

[...]Poza tym strzał w morde z nienacka to akurat domena największych p--d

Bez rytualnego odpychania facet wyszedł na p---ę. Dałby się dotknąć sucharkowi i wtedy nie miałbym zastrzeżeń, ale wylatywanie pierwszemu z łapami to szczyt buractwa. Szkoda, że jeszcze nie wyjął bejsbola z kieszeni, przecież jak jebnąć to jebnąć. Trzeba się umieć zachowywać adekwatnie do sytuacji.

Myślałem że z takiego filmowego myślenia się wyrasta w pewnym okresie, ale wiele osób udowadnia mi że to chyba jednak nie kwestia dziecinady, a spaczonego charakteru.

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #januszewalki #kodeksgangstera
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gummy: Zapewne część tak, ale spotkałem się z dorosłymi bykami którzy myślą takimi schematami, i tak mi się przypomniało jak przeglądałem główną.
  • Odpowiedz
@Werify: Z jednej strony masz rację, tok myślenia trzynastolatka. Ale z drugiej strony mam już tak w------e na ludzi, że niech myślą jak chcą. W sumie niech nei myślą w ogóle, będzie lepiej.
  • Odpowiedz