Aktywne Wpisy
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
sontur +244
Yaprak > Dara Grill
Dara pod wpływem pojawienia się Yapraka zaczęła coś kombinować w swoim menu i tak o to od dziś w Millenium i na Matejki można zjeść Gemuse Kebap, niby jak w Berlinie + inne dania tureckie.
Opinia? Lepiej iść do Yapraka, bo koło Berlina to nie stało. W ten weekend jest -50% więc można spróbować (17,50zł za dużego) ale w pełnej cenie lepiej iść na lawasza obok.
Bułka lekko bez smaku (mało soli?), mało warzyw i uwaga, za dużo mięsa. Wiem, że janusz musi mieć dużo mięsa bo inaczej kebab słaby, ale to powinno być zbilansowane odpowiednio. Mięso samo w sobie w porządku, nie jest to kula mocy. W komentarzu wrzucę kebsy z Berlina które nie dość że tańsze, to lepsze i po prostu ładniejsze :)
Ktoś z Was próbował?
#rzeszow
Wziąłem Gemuse w wersji dużej.
Mięso to zdecydowanie nie jest mielonka, do której można było się już od dawna przyzwyczaić w tym miescie. Są widoczne włókna, nie jest produktem wysokoprzetworzonym i nie rozpada się od samego patrzenia. Na plus. Rzeczywiście w tym rozmiarze jest go bardzo dużo, stanowił zwarte, dolne 2/3 dania.
Warzyw grillowanych nie zarejestrowałem.
Była świeża rukola, pomidory, cebula, papryka, sałata lodowa. Warzywa tylko w górnej 1/3
@onionhero: co do tego kebsa z Dary to spróbuje na dniach, jestem ciekawy na ile zbliżyli się do Yapraka ;D