Aktywne Wpisy

dawid131 +476
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
enten +267
Obecne poruszenie na wykop przypomina mi moje studia i naganianie na mln. Kto był studentem ok. roku 2012-2013 ten pamięta telefony od znajomych z super biznesem.
Za całe zamieszanie był odpowiedzialny Darek. Wymyślił cały system wciągania kolejnych ludzi. Jak dzwonić, jak z nimi rozmawiać, szkolenia sprzedażowe.
System Darka naprawdę zaczął działać - dla wybranych na górze, zazwyczaj ludzie nawet najlepsi wyciągali drobniaki ale u Darka ludzie zaczęli odbierać Mercedesy.
Rozgryzł nie tylko szaraczków ale i plan punktowy firmy. Wiecie jak to się skończyło? Firma zmieniła schemat wynagrodzeń na trudniejszy a właściciele przez ponad rok nie chcieli się z nim spotkać więc poszedł naganiać do innego mlmu.
"Dzwonię Do Ciebie bo zawsze byłeś przedsiębiorczy" xD
Na szczęście nie widziałem żeby ktoś to robił ;p
Do kumpla non-stop dzwonił jego stary znajomy i chciał się z nim spotkać żeby go wciągnąć w mlm ;p