Aktywne Wpisy
Minieri +201
Pozdrawiam z koΕchozu, zrobiΕem sobie wΕaΕnie kawkΔ, czekam ewentualnie na jakiegoΕ strudzonego, gΕodnego wΔdrowca co by mu zrobiΔ hot doga, a za jakΔ
Ε godzinΔ zacznΔ
siΔ zjeΕΌdΕΌaΔ zΕotΓ³wy ΕΌeby podtankowaΔ na dzieΕ. I tak to leci powoli, bardzo spokojna i przyjemna nocka, sporo udaΕo sie poczytaΔ. MiΕego dzionka tym ktΓ³rzy za chwilΔ wstanΔ
.
mirko_anonim +11
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
JesteΕmy w zwiΔ zku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje siΔ wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czuΕoΕci. PrzyjeΕΌdΕΌa do mojej rodziny, razem chodzimy na siΕowniΔ i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spΓ³ΕΊniΕa siΔ do domu z pracy. MiaΕa skomczyc o 24 zmianΔ a wrΓ³ciΕa dopiero o 3. TwierdziΕa ΕΌe jest burza. W tym czasie dzwoniΕem do niej. Nie odbieraΕa.
Kiedy przyjechaΕa naprawdΔ miaΕem Εzy w oczach bo zaczΔ Εem siΔ martwiΔ ΕΌe w trakcie burzy jej juΕΌ wiekowy samochΓ³d wjechaΕ gdzieΕ w rΓ³w. UcieszyΕem siΔ ΕΌe jΔ zobaczylem.
JesteΕmy w zwiΔ zku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje siΔ wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czuΕoΕci. PrzyjeΕΌdΕΌa do mojej rodziny, razem chodzimy na siΕowniΔ i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spΓ³ΕΊniΕa siΔ do domu z pracy. MiaΕa skomczyc o 24 zmianΔ a wrΓ³ciΕa dopiero o 3. TwierdziΕa ΕΌe jest burza. W tym czasie dzwoniΕem do niej. Nie odbieraΕa.
Kiedy przyjechaΕa naprawdΔ miaΕem Εzy w oczach bo zaczΔ Εem siΔ martwiΔ ΕΌe w trakcie burzy jej juΕΌ wiekowy samochΓ³d wjechaΕ gdzieΕ w rΓ³w. UcieszyΕem siΔ ΕΌe jΔ zobaczylem.
Komentarz usuniΔty przez moderatora
STARY KOHOLIKIEM BYL
Komentarz usuniΔty przez moderatora