Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
ryzu +21
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
190 - moje ulubione zadupia przasnysko-ciechanowskie
155 - trasa do Nowogrodu obejrzeć murale w tym mieście. Odbyły się tu 2 edycje festiwalu street artu, którego celem było "łączenie nowoczesności z tradycją"
147 - Kurpiowska wycieczka, główny cel Zalew Wykrot
#kwadraty
Max square: 63x63
Total tiles: 13831 (+13, +2, +42)
#rowerowyrownik #gravel #100km
Skrypt | Statystyki
Główne cele bieda zabytkowe dworki. Górna fotka jackpot! Dwa zabytkowe dworki obok siebie w Lipie (。◕‿‿◕。) Dół Szulmierz.