Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +696
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
-Odpierdziel sie pan dobre?
-Dobre panie, widze, że jakieś kłopoty pan masz i to finansowe chyba podjerzewam.
-A pan nie masz co? Jak pan masz za dużo to daj mie pan no.
-Jak dam jak sam g---o mam panie.
-Co g---o pan masz, co pan masz g---o. Robote pan masz normalnie pan zarabiasz i tyle.
-Ta normalnie zarabiam? G---o panie zarabiam! Ja tyram dzień i noc panie a wypłaty to biere se 900 zł na ręke. Jak ja tą wypłate biere to jakbym w morde dostał panie w morde jeża!
-Co pan powiesz
-No aaa w tym kraju to normalnie uczciwą pracą to sie nikt normalnie nie dorobił.
-Tak jest panie. A są takie ludzie. Mieszkań po kilka mają panie, kurde, wille se budują, krislerami se kurde jeżdżą i co.
-Jeżdżą? Złodzieje jeżdżą! I śmieją się w twarz nam, frajerom, uczciwym ludziom panie.
-Panie bo u nas panuje niesprawiedliwość społeczna panie.
-Żebyś pan wiedział! Żebyś pan wiedział! Panie, ja to sie kiedyś chyba tak WKU*WIE, pałe wezne, jak pierdykne gdzieś w szybe, zabiere wszystko spierdziele i g---o mi zrobią!
-I gitara
-Panie, z tych nerw to mnie normalnie zaczęło coś tu w sercu kłóć. Panie, ja to kiedyś normalnie chyba pod płotem padne to mnie chyba psy bezdomne zeżrą bo mnie pochować nie bedzie komu bo niby i za co. ZA TE PODATKI KUR*A CO CAŁE ŻYCIE PŁACE?
Helena do Ferdka: CO PAN GĘBĘ DRZESZ PO NOCY I TRZASKASZ DRZWIAMI LUDZIE SPAĆ CHCĄ RANO DO PRACY IDĄ NA CHLEB ZAPIEPRZAĆ. W PRZECIWIEŃSTWIE DO PANA.
Zawsze kisne z tego momentu jak Ferdek mówi o "Krislerze". Grabowski sam w tych czasach jeździł Chryslerem 300C xD
@smieszek321: niby tak, ale nie wiadomo (teoretycznie) kto to mówi.