Aktywne Wpisy
costom +290
Ta 16-letnia Włoszka o imieniu Desirée Mariottini jednej nocy, gdy z przystanku odjechał jej autobus, musiała do domu iść pieszo. W drodze powrotnej 4 imigrantów z Senegalu zaatakowało ją. Zabrali dziewczynę do opuszczonego, częściowo wyburzonego budynku. Przytrzymywanej podawali n-------i, rozebrali ją, gwałcili i torturowali.
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
parian +520
Schweppes przebił wszystkich jeśli chodzi o zmniejszanie zawartości napoju. Zostawili duże butelki, do których po prostu nalali mniej picia.
Jeśli ktoś jest w stanie mnie wesprzeć, to zapraszam TUTAJ , a żeby nie było tak żenująco, to dorzucę żarcik.
Siedzi tasiemiec w jelicie i żre. Nagle widzi biegnące bakterie. Pyta się:
- Co się stało że tak z-----------e?
- K---a tasiemiec uciekaj! Antybiotyki nadchodzą!
- Eee tam pieprzycie głupoty - mówi tasiemiec po czym kontynuuje posiłek. Nagle zaczyna go wymijać glista ludzka.
- Ty glista! Co się dzieje?
- Tasiemiec uciekaj!! Antybiotyki nadchodzą!
Tym razem nieźle się poschizował, spakował manatki i idzie w dół jelita. Idzie, idzie doszedł do końca i widzi gliste która siedzi na walizach i płacze.
- Co się stało? - pyta tasiemiec, a glista na to:
- K---a o 14 mi g---o uciekło!
#zartyjanusza
Zastanawia mnie, że kspert seksualny, specjalista od kobiecych ciał, z za dużym p-----m zbiera na jedzenie na zrzutce
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://hacerking.blogspot.com/2015/04/rozmiar-nie-ma-znaczenia_26.html
A blog ciekawy, fajnie się czyta, szczególnie z czasów pracy w Holandii.. Intrygujące przemyślenia.
PS Miło czytać takie rzeczy, to jednak dopiero blog o filmach był tym co naprawdę chciałem robić - https://filmowyjanusz.wordpress.com/
( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie dziwię się że nie ma pieniędzy nawet na żywność, skoro faktycznie łaskawe państwo orzekło, że przy niepełnosprawności w znacznym stopniu: „Wysokość świadczenia do wypłaty wynosi miesięcznie 1445,48 zł.”. Nara, pora na CS-a. A chłopak nie nadaje się do żadnej pracy, jakby ktoś chciał startować: „To niech zarobi!!!”.
Przepraszam opie, jeśli cię tym obrażam, ale taka jest prawda. Jakakolwiek fizyczna odpada po zawale, dwóch udarach i zmianach naczyniowych mogących dać kolejne niespodzianki. Odpada jakikolwiek zawodowy kontakt z ludźmi, bo 80% niedosłuch to wyklucza. Pozostaje zdalna, ale pewnie jak większość osób w zasadzie niesłyszących, przez telefon / słuchawki jeszcze trudniej ci coś zrozumieć, a większość z prac zdalnych wymaga jednak jakiegoś kontaktu z przełożonymi poza