Wpis z mikrobloga

#rosja #ukraina
dziwi mnie to że na tym portalu jest tyle rasistów pamiętajcie że jest część rosjan która walczy z putinowskim reżimem a niektórzy w czasie ostrzałów w których giną ukraińscy cywile dają kwiaty oraz niektórzy z nich wspierają zbiórki na Zsu
głównym problemem w Rosji jest ich straszny reżim a nie pojedynczy człowiek który najczęściej wolałby żeby w jego miejscowości powstały jakieś inwestycje niż pieniądze poszłyby na głupie wojny dyktatora
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@magic_johnson: Za narodową oczywiście nie, ale za państwową już tak i sporo z nich nawet wspiera reżim dość chętnie, nie mają lepszych perspektyw i tak ich zindoktrynowano.
  • Odpowiedz
@NihilistycznyFemboy Ale my nie nienawidzimy wszystkich Rosjan, a tylko tych którzy popierają imperialne zapędy putina. Żadna osoba która popiera wojnę i mordowanie innych nie zasługuje na szacunek. Przecież nawet w pl jest masa Rosjan którzy normalnie żyją i nie narzekają na źle traktowanie przez Polaków.
  • Odpowiedz
@NihilistycznyFemboy: Bo mam doswiadczenie, 90% z nich popiera ta wojne, a mialem z nimi duzo wspolnego online i nie mowie o trollach, tylko faktycznych ludziach graczach, z ktorymi np gralem na 1 serwerze pewnej gry.
Z reszta wystarczy ze down ma jakiekolwiek powiazania z rosja i juz #!$%@? propagande na jej korzysc np @kondrapa i koniasz,
Zasluguja na pogarde i tyle
  • Odpowiedz
@NihilistycznyFemboy: moje zrodlo, chcesz statystyki przeprowadzonej w rosji?
Nie ma takiej, chyba ze z rosyjskiego zrodla.
Pisze to z doswiadczenia.
Ilu znasz Rosjan co wojne krytykuja? Ja poza kilkoma youtuberami to tylko1 ale tylko dlatego bo ma rodzine na Ukrainie xddd
  • Odpowiedz
@NihilistycznyFemboy: ich reżim, ich odpowiedzialność. To jest stracony naród, który pod butem był od zawsze. Oni nigdy nie byli wolni, nie rozumieją i nie zrozumieją co to znaczy. Nie ma w nich żadnego dążenia do wolności, dlatego dopóki ten naród będzie istniał będzie prędzej czy później tworzył dyktaturę imperialistyczną.
  • Odpowiedz