Aktywne Wpisy
sildenafil +346
To już drugi polski Dzień Mężczyzn od czasu wybuchu wojny na Ukrainie. To już drugi Dzień Meżczyzn, od kiedy mężczyźni w wieku 18-60 lat na Ukrainie zostali skazani na odroczoną mniej lub bardziej śmierć na wojnie przez swoje władze. Wszystko z powodu nieodpowiedniej płci.
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
L3stko +50
Panie ferdku jest afera. Funkcjonuje sobie taki dodatek, który podświetla wybranych wykopowiczów, których w zamyśle autora skryptu należy zakopywać i minusować. Dla testu zainstalowałem dodatek i rzuciłem okiem - oprócz znalezisk z konkretnych źródeł (co jeszcze jest w miarę OK), skrypt zaznacza wybranych użytkowników na zasadzie "wiecie co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt" #pdk Działa na głównej, w wykopalisku, w komentarzach i na mirko..
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
Pierwszy raz w tym roku. Tyłek boli. (・へ・)
Pic related (do wycieczki, nie tyłka!)
#rowerowyrownik #zdjeciaztelefonu #kot
@mazzatella: Czemu nie. Ale może trzeba było zacząć od jezdni, a tak jak połowa była po lasach i polach, to się trochę wytłukłam.
@Elveen: mogłabyś, albo w sumie ktokolwiek mógłby wyjaśnić o co chodzi? Trzeci raz na mirko już to widzę i dalej nie mam pojęcia o czym mowa.