Wpis z mikrobloga

@nowik1492: a to widzialem, ale i tak nie wyszloby 1pln. Za to jakis czas temu widzialem stare etykiety z cenami po winach, chyba po 3-5zl, normalne duze butelki, nie wiem co to za wielka wyprz byla, ale wszystko w sobote juz bylo wymiecione
  • Odpowiedz
  • 0
@JackBauer666 Lidl nie ma lokalnych promo - jedna cena na całą PL. Dziś była promo że 6+6 gratis. Teraz Żywiec kosztuje 2,10 za puszkę w lidlach więc w promo wyszło 1,03zl za puszkę. Tylko trzeba było zorganizować 4 różne karty Lidla. Niestety żona mi nie dodała swojej - więc 12 szt w plecy jestem.
  • Odpowiedz
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale serio jesteś w stanie to pić...? Nawet w Żywcu ludzie na żywca plują.

@Zielony34: Przepraszam, ale to jest jeden wielki bullshit i jedno z najgłupszych powiedzeń. Właśnie o gustach się dyskutuje i powinno ponieważ chociaż w ten sposób poznajesz drugą osobę, ale to po pierwsze. Po drugie, co jest niby złego w piciu żywca? Jak nie jesteś jednym z tych kraftowych zboczeńców
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Nie nie jestem, ale Żywiec od dawna zepsuł się do poziomu Tatry pils, albo innego Harnasia. Czasem kupię sobie kontrolnie tak raz na pół roku, żeby sprawdzić, czy coś się zmieniło. Niestety, dalej to samo. Ostatnio pół puszki wypiłem, reszta poszła do zlewu. Kumpel wypił 4, następnego dni wymioty i samopoczucie, jakby obalił sam litr taniej wódy.
  • Odpowiedz
Nie nie jestem, ale Żywiec od dawna zepsuł się do poziomu Tatry pils,

@Zielony34: To prawda żywiec którego kupisz w lidlu smakuje jak tatra (jeden producent produkuje to p--o więc nie dziwne) ale żywiec którego kupisz w krefie już smakuje totalnie inaczej, jak ktoś chce p--o które wychodzi po 1 zł za puszkę do z jakiegoś powodu bierze się ta cena ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Jeśli
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ja kupuje Żywca bez promocji i zazwyczaj nie robię tego jakichś marketach. Nie ma znaczenia ani w smaku, ani samopoczuciu. Szkoda, bo jeszcze kilka lat temu to było zupełnie inne p--o, dzisiaj boję się go pić.
  • Odpowiedz