Stoję przed zakupem nowego tv bo mój 49calowy Philips się już wysłużył. Budżet to jakieś 6tys. Widzę że od 6 tys zaczynają się QLED-y i nie wiem czy szukać jakiegos taniego qleda czy po prostu kupić jakiegoś wypasanego leda w tych pieniądzach. tym razem chce 65”
@Nodd oleda a nie qleda. Jeśli filmy to tylko OLED. Jeśli TVN24 czy inne pytanie na śniadanie w dzień to LED (można zobaczyć wspaniały miniled od Sony)
@Nodd: do konsoli chyba najlepsze wejścia ma LG ma też najtańsze OLEDy i 65 jest spokojnie w budżecie. Nie ma sensu chyba poniżej wersji C. Najnowsza C4 jest za 7k chyba. raz oled zawsze oled, szczególnie jak się ogląda z napisami.
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Stoję przed zakupem nowego tv bo mój 49calowy Philips się już wysłużył. Budżet to jakieś 6tys. Widzę że od 6 tys zaczynają się QLED-y i nie wiem czy szukać jakiegos taniego qleda czy po prostu kupić jakiegoś wypasanego leda w tych pieniądzach. tym razem chce 65”
Jeśli filmy to tylko OLED.
Jeśli TVN24 czy inne pytanie na śniadanie w dzień to LED (można zobaczyć wspaniały miniled od Sony)
ma też najtańsze OLEDy i 65 jest spokojnie w budżecie. Nie ma sensu chyba poniżej wersji C. Najnowsza C4 jest za 7k chyba.
raz oled zawsze oled, szczególnie jak się ogląda z napisami.