Wpis z mikrobloga

@kurczakos1: jeszcze niech zrobi współpracę ze Studiem MM - sukces murowany. Łysy się wyczerpał. Jest podstarzały, zarośnięty, ostatnio strasznie zdziadział, a jaranie fajek i chlanie na wizji to raczej nie jest coś czymś przyciągnie szerszą widownię.
  • Odpowiedz
@darth_invader: Przestałem go oglądać głównie przez tytuły. Klikbajty na absurdalnym poziomie, które na chwilę zadziałały i coś przez nie obejrzałem, ale w efekcie teraz nie wchodzę tam wcale.
Końcowy efekt jest taki, że klikbajty przynoszą tylko chwilowy efekt, a pod względem treści jest coraz gorzej. Staje się starym, grubym menelem. Kiedy pokazywał imprezy w Kinach Ludowych, to było w tym jeszcze jakieś życie.
Później na etapie pnąpę już było to
  • Odpowiedz
@adik75: ja też przestałem to oglądać w zasadzie od wyprowadzki z Chin (wcześniej bardzo sporadycznie). W Phnom Penh były w zasadzie już tylko "zamoje" i kupowanie towarzystwa. Poza tym z jego wypowiedzi na temat wyprowadzki do Kambodży nie sprawdziło się ani jedno zdanie i wyszło nie tak jak miało wyjść.
  • Odpowiedz
jego wypowiedzi na temat wyprowadzki do Kambodży nie sprawdziło się ani jedno zdanie i wyszło nie tak jak miało wyjść.

@darth_invader: Przypomniałeś mi w tym kontekście, tą budowę narracji i odmianę przez wszystkie przypadki, najpierw "BUDOWANIE DRUGIEJ BAZY" w Kambodży przez Alberta, który ostatecznie wylądował w lesie. Później też przenoszenie bazy, baza. Skąd on sobie to słowo uroił, nie pasowało do niczego.
Ma swoją bazę, ale nie spodziewaliśmy się, że
  • Odpowiedz
@adik75: Raport z Akcji to już martwy kanał. Suby stanęły, filmy nudne jak sranie. Tyci kanały z podobnym expatowym kontentem mają połowę jego wyświetleń. A i dynamiki w kontencie jest więcej. Nawet ten "Cejrowski po roku bez yerby", czyli "Mój raj na Filipinach" czy "Matt kontra świat" robią ciekawszy kontent, bo tam COŚ SIĘ DZIEJE, pomimo, że mają podobne środki do robienia tego kontentu.

Łysy buc już dawno temu powinien
  • Odpowiedz
@adik75: Cycolina pewnie nawet nie wie, że sam robi sobie krzywdę. Kiedyś naszło mnie na obejrzenie jego gniota, można by rzec że byłem potencjalnym nowym widzem. Oczywiście clickbait. Więcej na kanał nie wszedłem bo po co.
  • Odpowiedz