Wpis z mikrobloga

#ukraina #rosja

Jadę na urlop. W hotelu może być kacapstwo.
Ktoś się orientuje gdzie mogę kupić T-shirts z nadrukiem "Death to Russia"?
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krul_Marcineusz_Pierfszy: @czemuztak @Jade @Thorrand @jaras2 Ale z was cieniasy. Byłem w Turcji (fakt, że był to wyjazd zorganizowany i jakieś 50 osób, czyli z 25 chłopa) i śpiewaliśmy w lokalu pełnym ruskich "#!$%@?ć Putina" i tylko się krzywo patrzeli, ale nikt nas nie zaczepił ani nie poleciał do tureckiej ochronie na skargę. Jedyny minus, że pewnie u rosyjskich lasek byliśmy spaleni ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Thorrand: No trochę przeszacowałem, bo nie każdy chciał się jechać bawić po nocach, ale było nas wtedy z 10-15 chłopa, ale była to jedna z największych imprezowni w Alanyi i byliśmy w mniejszości, jednak chyba Moskale czuli, że jesteśmy jedną bandą.

Zresztą dla mnie jest podstawowa różnica, czy ktoś podchodzi do Ruska i mówi mu, że Putin i Rosjanie to śmiecie, a czym innym noszenie prowokujących koszulek. Winny jest ten,
  • Odpowiedz
W 25 chłopa na kilku ruskich, to faktycznie bardzo odważny byłeś

@Thorrand: grunt, że rosja atakując Ukrainę napadła na równego sobie i im nic nie masz do zarzucenia xD
  • Odpowiedz
@michal818: wow ale ty kozak jesteś XD wystarczyłoby ważyć 100 kg i chodzić po prostu w zwykłej połówce z patriotycznym emblematem (przykładowo orzełek na p----i, to na pewno zwróci ich uwagę, bo też mają orła w godle) co by się dobrze na bicku napinała to by kacapy miały respekt do ciebie i podświadomie do Polski albo na basen wejść w kąpielówkach biało czerwonych.

@Pomorski_Wilk typowa mentalność wsiura i niezrozumienie
  • Odpowiedz
@michal818: dostaniesz kosę od jakiegoś fanatycznego ruska a on stanie się potem symbolem w rosyjskiej TV, po jakimś czasie wyjdzie na wolność przy wymianie więźniów/jeńców. Głupota.
  • Odpowiedz