Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
#przegryw
Ja mam tak również z chłopaki w moim wieku i trochę starszymi i co prawda nie odczuwam nienawidzi ale odczuwam tak jakby "niesprawiedliwość" że tylko dlatego że urodziłem się z Huopskimi genami to nie wyglądam tak jak oni
Urodziłem się jako ofiara wyglądając jak technik informatyk i wiem że po tym jak już zostaje wyśmiany i wzgardzony przez julki i oskarow oni toczą szczęśliwe życie nie przejmując się niczym oprócz ich normickich gownoproblemow
Próby pocieszania mnie gdy już znajdzie się jakiś litościwy normik jeszcze bardziej mnie dołują i utwierdzają w tym
"Znajdź kogoś kto patrzy na charakter", "kiedyś kogoś znajdziesz"
Tak samo u mnie choć prawie nikt mi nie mówi żebym znaleźć sobie kogoś kto patrzy na charakter czy też że kiedyś kogoś znajdę pewne dlatego że moja morda jest tak brzydka że już wolą nic nie mówić Xd
No chyba że nie jesteś przysto to wtedy powie że jesteś żałosny albo atencyjny
Najbardziej niesprawiedliwe jest to że mi się podobają dlatego cichsze/skromniejsze dziewczyny i traktowałbym je bez skrajności w żadną stronę
One natomiast wolą oskich którzy nawet nie kryją się ze swoimi zamiarami
Dzięki za obserwację tak swoją drogą
Rozumiem i jeszcze raz dzięki