Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Z braku szansy na mieszkanie zaczynam rozważać kupienie działko ROD. Wszyscy i tak tam mieszkają cały rok, całe życie nikt tego nie rusza. Może to jest mega life hack, zamiast zapłacić 400 000 za kawalerke wydam 180 000 na domek wykończony na działce praktycznie w dużym mieście. Jak myślicie, oszukałem system, iśc w anarchie? Jakie są minusy tego pomysłu. Mogą mnie wyrzucić? Ale niby jak skoro wtedy będe bezdomny a to przestępstwo
#motocykle
@Vizley: możesz kupić samą naklejkę na tył za 1/3 ceny całego etui, nie mniej nadal droga zabawa. Jeszcze jak chcesz mieć na moto, skuter i rower plus dwa telefony to już 1 z przodu w cenie się robi.
@tomasz-aleksander-barania Znaczy mogę dać nawet i 250 zł. Po prostu ponad pół tysiąca złotych za uchwyt nie ważne jak dobry by nie był to dla mnie jest już to spora przesada
https://www.youtube.com/watch?v=r2R9HODSA5g
na internetach są różne alternatywne, tańsze wersje mocowań na telefon (jak inni wspomnieli). Quad Lock jest dosyć kosztowną inwestycją, szczególnie jak chcesz sobie zbudować cały zestaw akcesoriów na motocykl, rower, samochód, jak i nawet stojak na biurko. Ale niby podobno masz największą gwarancję, że nic się z telefonem nie stanie (z obiektywem) - szczególnie że Chińczycy nawet certyfikaty potrafią podrabiać.
@Zelazko_MPM Czyli oryginalne etui będzie pasowało do uchwytu z ali?
Właśnie chciałem zamówić już to z ali ale wszędzie widzę aby te montowane na kierownicy, a zapomniałem wspomnieć, że ja potrzebuję montowany na główce ramy. Jeżdżę na R1 RN22
Komentarz usunięty przez autora
ja mam sp connect, zestaw:
- uchwyt pro, ten metalowy cały
- antywibracje
- ładowarka