Aktywne Wpisy

pciem +90
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

new-object +164
5 lat więzienia i 10 lat zakazu prowadzenia pojazdów xD
I tłumaczenie
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
I tłumaczenie
Oskarżony jest osobą uzależnioną od social mediów
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
źródło: image
Pobierz

Sifan Hassan musiała opuścić Stade de France, bo skończyły się stadionowe konkurencje lekkoatletyczne, w których zdobyła dwa brązowe medale. Złoto dostała na ulicy, bo wygrała dziś maraton. A walka na łokcie to moment na finiszu, kiedy rywalka próbowała ją zablokować ręką.
#paryz2024 #heheszki
źródło: 455072832_1201972104478473_1361832052071619843_n
Pobierz@kojiii: otóż niekoniecznie. Nie mam za grosz szacunku do współczesnych "dziennikarzy" ale koleś ze zdjęcia zapewne nie ma z tym nic wspólnego, bo nagłówki daje zazwyczaj specjalny szon który jedyne na czym się zna to clickbaity - od ekonomii po sport. I on jest oczywiście anonimowy.