Wpis z mikrobloga

#uroda #modameska #pomady #wlosy

Czołem Mircy, kończy mi się aktualna pomada i chciałbym kupić coś w miarę budżetowego, czego szukam - do tej pory używałem pomady z AliExpress jak ze zdjęcia - przy zakupie z Chin wychodziła ona bardzo tanio, oczywiście podejrzewam że to jakaś podróbka oryginalnej suavecito z USA która normalnie kosztuje dużo więcej. I szukam czegoś też budżetowego o podobnym wykończeniu i chwycie, ta pomada daje lekki połysk, ale taki fajny - kupiłem jakiegoś reuzela i włosy wyglądały jakbym na namoczył je olejem a przy tej pomadzie jest taki lekki połysk i włosy fajnie sa teksturowane. Włosy mam krótkie, polecicie coś?
miauczar - #uroda #modameska #pomady #wlosy

Czołem Mircy, kończy mi się aktualna pom...

źródło: temp_file308809543647435408

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@hiszpan1 a nie jest według ciebie przereklamowany? Bo kiedyś trafiłem chyba na pepperku na dyskusje o pomadach i dużo osób polecało jakąś polską pomadę która ponoć jakościowo wypada o niebo lepiej niż uppercut przy czym kosztuje mniej, tylko nie mogę znaleźć tego wątku.
  • Odpowiedz
@miauczar: kwestia jaki efekt chwyt chcesz mieć, czy full mat czy jednak coś bardziej świecącego jakie masz włosy. First hand był modny ale dość drogi chociaż są też dużo droższe, różowa dla matu full zielona ma lekki połysk. Imo taka cena do jakości wypada najlepiej uppercut bo można dostać za 40 zł na allegro
  • Odpowiedz