Aktywne Wpisy
johnmaverick +6
siema! mieszkam w samym centrum, woda podniosła się błyskawicznie o metr, zalewa już niektóre zejścia, podesty, schody, dostałem info w nocy od służb, że zalało most w marszowicach, jest zamkniety, woda sie przelewa, na treśnie pokazuje dopiero 450 cm, ale tutaj widac róznice, woda zapiernicza duzo szybciej i wyżej niz jeszcze kilka godzin temu
#wroclaw #powodz
#wroclaw #powodz
picasssss1 +328
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Jak przestac sie porownywac? Wyroslem z kompletnej biedy, w domu byla p-----c, ojciec alkoholik itd… z roku na rok jest u mnie coraz lepiej. Aktualnie mam 25lat, zarabiam niecale 10k na reke. Czyli wiecej niz wiekszosc ludzi w kraju, a w moim wieku juz w ogole. Patrzac na to jak zaczynalem, to jest duzy progres. Po czym spotykam sie z moim kolega, ktory studiuje gownokierunek, jezdzi autem za pol miliona i mieszka w mieszkaniu w centrum. Wszystko na wlasnosc, zadne kredyty, bo ma bogatych starych. Ja sie staralem i wypruwalem flaki uczac sie i pracujac, a on jest na starcie juz na 10 razy lepszej pozycji. Strasznie mnie to dobija. Ja wiem, ze kazdy powinien patrzec na siebie, ale i tak ciezko mi o tym myslec.
#zalesie #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: spotkałem w życiu kilku ludzi, którzy byli równie fałszywi, obelżywi i chamscy co bogaci i od tamtej pory już nie próbuję ich uważać za jakiś wzór do naśladowania. Są tacy właśnie dlatego, że dostatecznie duża ilość kasy pozwala im wynająć takiego prawnika, który potrafiłby mnie w----ć do więzienia nawet, pomimo bycia ofiarą, a nie sprawcą. Porównujesz się do ludzi, u których bycie nikczemnym śmieciem jest
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Masz problem, który trapi coraz większą rzeszę ludzi. Kraj coraz bogatszy, ludzie bogatsi i byle g---o kończy się depresją.
Trzeba brać na klatę co masz i mieć wyrąbane.