Aktywne Wpisy
Lewusx +38
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +72
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Czołem Mirki,
Wie ktoś czy jest możliwość kupienia 2 biletów na finał siatkówki z drugiej ręki? Tak się złożyło, że trafiłem do Paryża w tym momencie i chętnie bym odkupił, gdyby ktoś miał, a akurat nie mógł /nie chciał pójść. Oczywiście domyślam się, że za cenę wyższą niż gdybym kupował normalnie. Wiem, że bilety są rejestrowane na nazwisko przez apkę, ale może ktoś ma bilet, którego jeszcze nie zarejestrował.
Z góry dzięki za pomoc.