Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
deeprest +425
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
Mam taki problem z pewnym chińskim komunistycznym gównem, jakim jest vanguard w lolu XD Moja prehistoryczna płyta główna(asrock z68 extreme 3 gen 3) nie obsługuje tpm 2.0. Niestety nigdzie nie doczytałem żeby dało się dokupić moduł, więc pomyślałem żeby po taniości kupić jakąś płyte główną która będzie to obsługiwała.
Poradzicie jaką wybrać - im tańsza tym lepiej, żeby pasowała do intela i5 2500k? I czy taka randomowa płyta główna wejdzie do obudowy zalmana sprzed też 10 lat? XD
I tak, jestem świadom że to prehistoryczny sprzęt, ale league of legends dalej działa w 100+ fps, tak samo europa universalis 4 działa do lat 1800 bez przycinania, a tyle od komputera wymagam, do wszystkich innych gier mam ps5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wielkie dzięki za rady, bo te p--------e chińczyki mnie doprowadzają do szału tymi swoimi wymysłami.
ps. downgrade do win 10 nie wchodzi z pewnych powodów w grę.
ps2. żółtodziób wymieni chyba se sam płytę główną, co nie? XD
#komputery #pc #leagueoflegends
#majk3lskladapcty