Wpis z mikrobloga

Ja tam myślę, że ten fame uda się nieźle i nawet podobają mi się te walki. Z resztą, możecie mówić co chcecie ale 30 000/47 000 biletów sprzedanych to jest bardzo dobry wynik a do gali jeszcze prawie miesiąc
#famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Detlevhen: A co ty fra*erzyno nie może mi się coś podobać? Podniecasz się galą, piszesz na tagu a coś jęczysz i płaczesz. W dniu gali będziesz o niej pisał i żebrał o restream. Goń się.
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: Podczas meczów obiekt na swoich trybunach może pomieścić ponad 58 tysięcy gości, zaś podczas koncertów, dzięki dodatkowemu wykorzystaniu płyty boiska – ponad 80 tysięcy fanów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kojak44: ale tu na fame tylko 47 000 i mowi o tym Krzysztof Rozpara na kanale sportowym bo oktagon, itp zajmują miejsca niektorych trybun tak samo KSW nie mialo tyle co piszesz miejsc tak samo z takich samych powodow
  • Odpowiedz
  • 0
@Detlevhen: będziesz żebrał jak pies, bo taki masz mental od urodzenia. Jesteś zwykłym przegrywem z wykopu i piszesz jaki to fame nie jest zły a siedzisz na tagu i cały czas o nim piszesz. A w dzień gali będziesz płakał i żebrał o restreama xDD Beka z takich niedorobów jak ty xD
  • Odpowiedz