Co nadal nie zmienia tego, że materiały o funduszu sprawiedliwości pasują idealnie do tego co w prowokacji powiedział Stanowski.
I wciąć Stanowski wali głupa, że co my od niego chcemy, przecież jego kanał poruszył temat funduszu sprawiedliwości. Ale to ma sens dla tych co czytają tylko nagłówki i miniaturki. Obejrzenie tych materiałów zmienia postać rzeczy.
No i branie pieniędzy od PiS. Mimo wszystko szalony reporter zmusił go by w końcu powiedział jak było w przypadku NASK. To to samo trzeba zrobić z Orlenem, by przycisnąć. Bo sam z siebie nie powie jak to było z tym Orlenem.
@N331 Dlaczego w ogóle powinien się według Ciebie tłumaczyć z tego ile od kogo wziął pieniędzy? Czy on jest instytucją państwową? Skoro mu chcą płacić za reklamy lub jakieś inne akcje to dlaczego miałby nie wziąć? No bo chyba nie sądzisz, że dali mu o tak za darmo?
@Pomorski_Wilk: Jasne były, ale były bardziej w formie rozmydlania tematu, heheszków że amatorzy, że nie poniosą odpowiedzialności bo coś tam a w ogóle to patrzcie na Kleksa XD I tak faktycznie to on naprawdę starał się unikać tematu samego Ziobry jak tylko mógł.' Bo porównując to z innymi "newsami" o Tusku i ekipie to naprawdę była taka "g---o aferka", nic się nie stało i lecimy dalej z tym co Tusk
@PiszeCzasen I teraz zastanów się czy umowy były podpisane z dziennikarzem czy z firmą. Nie wiem ile masz lat, ale prywatne firmy codziennie biorą udział w różnego rodzaju przetargach państwowych. Żaden normalny właściciel nie odpuści kontraktu "bo to pieniądze rządowe". Jeden jedyny który nie wziął to Kazik. I tak, wiem , że to nie był przetarg, ale pomyśl. Skoro część kampanii była zaplanowana w internecie to chyba naturalne, że zgłosili się
@LuckyDice: może Ty odpowiedz na pytanie czy jeśli ktoś bierze pieniądze od rządu to może to wpłynąć to na jego wygłaszane opinie publiczne na temat rządu? Więcej tematów nie poruszajmy, bo nie o to pytałeś i o niczym innym nie pisałem.
@PiszeCzasen Może, ale nie musi. I nawet powiem więcej. Jak nie bierze żadnych pieniędzy od rządu to też może, ale nie musi. No widzę, że ja przy swoim, Ty przy swoim. Nie ma sensu się kopać. Pozdrawiam i życzę smacznej herbatki (bo na kawusię już za późno).
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
I wciąć Stanowski wali głupa, że co my od niego chcemy, przecież jego kanał poruszył temat funduszu sprawiedliwości. Ale to ma sens dla tych co czytają tylko nagłówki i miniaturki. Obejrzenie tych materiałów zmienia postać rzeczy.
No i branie pieniędzy od PiS. Mimo wszystko szalony reporter zmusił go by w końcu powiedział jak było w przypadku NASK. To to samo trzeba zrobić z Orlenem, by przycisnąć. Bo sam z siebie nie powie jak to było z tym Orlenem.
#kanalzero #stanowski
I tak faktycznie to on naprawdę starał się unikać tematu samego Ziobry jak tylko mógł.'
Bo porównując to z innymi "newsami" o Tusku i ekipie to naprawdę była taka "g---o aferka", nic się nie stało i lecimy dalej z tym co Tusk
I tak, wiem , że to nie był przetarg, ale pomyśl. Skoro część kampanii była zaplanowana w internecie to chyba naturalne, że zgłosili się
No widzę, że ja przy swoim, Ty przy swoim. Nie ma sensu się kopać. Pozdrawiam i życzę smacznej herbatki (bo na kawusię już za późno).